ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Σπέρνει μίσος, διχασμό, υποψία για Έλληνες βουλευτές


O λόγος του Γ.Γ. της ΧΑ σπέρνει μίσος, δηλητήριο, διχασμό και υποψία για Έλληνες βουλευτές. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Κανένας Έλληνας βουλευτής δεν μπορεί να καλείται να δηλώσει στην ελληνική Βουλή αν πατρίδα του είναι η Ελλάδα ή αν πιστεύει κάπου άλλου ή αν έχει οποιαδήποτε άλλη πατρίδα.


Πρέπει να αντιληφθείτε ότι έχετε περάσει κατά πολύ τα σύνορα, όχι απλά της δεοντολογίας ή της κοινοβουλευτικής ευπρέπειας ή του πολιτικού διαλόγου, έχετε περάσει κατά πολύ τα σύνορα του μίσους και του διχασμού που σπέρνετε με τις ομιλίες σας.


Τα είπε ο πρόεδρες της  Βουλής Νίκος Βούτσης, προς το φασιστοειδές της ΧΑ, Κασιδιάρη, που απεκάλεσε για δεύτερη φορά Τούρκο τον μουσουλμάνο βουλευτή Μουσταφά, του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ν΄αγιάσει το στόμα του, του Προέδρου Βούτση, που μάλιστα παρατήρησε ότι αυτά τα περί πρακτόρων της Τουρκίας ευχαριστούν τον δύσκολο γειτονά μας. Αλλά ο Κασιδιάρης έσπευσε να ανακρούσει πρύμνα, ότι δεν μίλησε για πράκτορες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: