ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

"Στρούτζωσε" η Φώφη, που δεν της έκανε χατήρι ο Αλέξης

"Στρούτζωσε" η Φώφη, που δεν της έκανε το χατήρι ο Αλέξης. Κι από πάνω για την αδυναμία της να βρει συνεννόηση μέσα στην παράταξή της ενόψει συνεδρείου, της φταίει ο Αλέξης Τσίπρας, που άσκησε την υποχρέωσή του να ακούσει και εκτιμήσει την πρόταση αρχηγού κόμματος για την Εθνική Ασφάλεια, όταν στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην κεκλεισμένων των θυρών συζήτηση για τα εθνικά θέματα, βγήκαν και τα έκαναν... βούκινο στα ΜΜΕ.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σταύρο Θεοδωράκη μετά την πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Ο Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για την πρόταση νόμου που κατέθεσε ο κ. Θεοδωράκης. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν στη συνέχεια οι δυο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθεί αναλυτικά το περιεχόμενο της πρότασης.

Αυτό στενοχώρησε την Φώφη Γεννηματά, που απειλεί με... διαζύγιο τον νεπικεφαλής του Ποταμιού, γιαυτό ήταν και άμεση η αντίδρασή της  και, μέσω Twitter, επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό, αφήνοντας παράλληλα σαφείς αιχμές για τον επικεφαλής του Ποταμιού.

«Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι» αναφέρει στην ανάρτησή της η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, στέλνοντας σαφές μήνυμα.

Μέσω Twitter ήρθε και η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

"Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων" έγραψε ο κ. Θεοδωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: