ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Βάλτε παιδιά από ένα χεράκι, μην απελπιστεί ο Κυριάκος

13 Ιουλίου 1947. Η κυβέρνηση Φιλελευθέρων-Δεξιών βγάζει εκτός νόμου το ΚΚΕ. Αυτά τα ξέχασε η ηγεσία του και σήμερα πασχίζει να στηρίξει την ΝΔ, την σημερινή Δεξιά των Μητσοτάκη-Άδωνι. Κατάντια...

Αποχώρησε, σύμφωναν με το ΑΜΠΕ, το ΚΚΕ από την ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για τη NOVARTIS. Από την αρχή το ΚΚΕ είχε δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από την επιτροπή αν επιχειρηθεί να μην γίνει έρευνα επί της ουσίας και αν δεν κληθούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες. 

Αυτά τα περί Εξεταστικής Επιτροπής είναι κόλπα του καπιταλισμού, που δεν αφορούν το λαό! Μόλις έρθει το ΚΚΕ -αν ποτέ με τέτοια μυαλά που κουβαλάει- στην εξουσία τότε θα κάνει Εξεταστικές μόνο του. Μάλιστα Εξεταστικές για γρίππη, ιλαρά, παραμαγούλες και άλλα σοβερά σκάνδαλα!

Μπράβο. Συγχαρητήρια. Βάλτε παιδιά από ένα χεράκι  να μην απελπιστεί ο Κυριάκος και πάρει τη ΝΔ και πάει για... βρούβες. Ένα τόσο δα μικρό χεράκι θέλει, για να μη ριζώσουν στην κυβέρνηση οι... αναθεωρητές του ΣΥΡΙΖΑ. Το είπε και στην συνέντευξή του στην αμερικάνικη εφημερίδα ο Σαμαράς! Εμπρός, ΣΤΑ ΟΠΛΑ λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: