ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

30 ΧΡΟΝΙΑ αντιτετράδια. ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΙΣΧΥΟΥΝ!



Σε μια επετειακή χρονιά για τα αντιτετράδια της εκπαίδευσης, τα οποία αυτόν το μήνα συμπληρώνουν αισίως 30 ολόκληρα χρόνια με ουσιαστική άποψη και ζωηρή, αγωνιστική παρουσία στα εκπαιδευτικά πράγματα της χώρας, το πρόγραμμα του Σήματος για τον πρώτο μήνα της άνοιξης του 2018 δεν θα μπορούσε παρά να είναι μεστό …αντιτετραδίων! 


Σάββατο, 17 Μαρτίου, 19:00. Βιβλιοπαρουσίαση: «ΤΕΡΜΙΝΟΥΣ». Ο Λευτέρης Παπαθανάσης, μάχιμος εκπαιδευτικός και συντάκτης των αντιτετραδίων, έρχεται από τα Γιάννενα για να παρουσιάσει το βιβλίο του,«ΤΕΡΜΙΝΟΥΣ - Ένα εικονογραφημένο αφήγημα για τους ανθρώπους του Εμφυλίου». Η βραδιά θα εμπλουτιστεί με συζήτηση και θα συνοδευτεί από ζωντανή μουσική με τις ηρωικές μελωδίες του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΔΣΕ.

·  Κυκλοφορεί, επίσης, το 119ο τεύχος του περιοδικού, με εκτεταμένο αφιέρωμα στα 30 χρόνια των εκπαιδευτικών και κοινωνικών αγώνων!
·  Παρασκευή, 23 Μαρτίου, 19:00. 
Κεντρική πολιτική εκδήλωση για τα 30 χρόνια των αντιτετραδίων, όπου
 θα μιλήσουν οι 
Γιώργος Καββαδίας, 
Γιώργος Σόφης και
Αγγελική Φατούρου
. Στην εκδήλωση έχουν κληθεί όλα τα εκπαιδευτικά περιοδικά και αγωνιστές πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, που θα κάνουν και σύντομες παρεμβάσεις. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο με κρίσιμες στιγμές του εκπαιδευτικού κινήματος και τη συμβολή των αντιτετραδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: