ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

16 χρόνια κάθειρξη και πρόστιμο 55.000 ευρώ


16 χρόνια κάθειρξης και πρόστιμο 55.000 ευρώ επέβαλε το δικαστήριο στον σωφρονιστικό υπάλληλο που εισήγαγε και διακινούσε ναρκωτικά στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας. 

 
Ο 48χρονος καταδικάστηκε βάση του ποινικού κώδικα περί εισαγωγής ναρκωτικών και το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας, αλλά  αθωώθηκε για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Στο σκαμνί κάθισαν ακόμα 17 άτομα, μεταξύ αυτών κρατούμενοι που είναι τοξικομανείς.
Ο 48χρονος άσκησε έφεση επι της απόφασης.

Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τον  σωφρονιστικό υπάλληλο,  ένα 21χρονο και μία 50χρονη οι οποίοι έχουν συγγενική σχέση με κρατουμένους. Στην υπόθεση εμπλέκονται και εννέα κρατούμενοι των φυλακών (επτά πολίτες Αλβανίας, ηλικίας από 29 έως 42 ετών και δύο Έλληνες ηλικίας 31 και 25 ετών).

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης εισήγαγαν και διακινούσαν στις φυλακές κάνναβη, ηρωίνη, κοκαΐνη και κινητά τηλέφωνα, έναντι μεγάλης χρηματικής αμοιβής, ενώ τα μέλη της είχαν συγκεκριμένους και διακριτούς ρόλους μεταξύ τους και δραστηριοποιούνταν τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του έτους 2016.

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, οι συλληφθέντες, έγκλειστοι των φυλακών, λάμβαναν παραγγελίες από συγκρατούμενούς τους, που αφορούσαν κυρίως ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα και μέσω του 48χρονου σωφρονιστικού, ενημερώνονταν οι συγγενείς τους.

Κατόπιν, οι συγγενείς των φυλακισμένων προμήθευαν τον 48χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο με τις παραγγελίες, ο οποίος στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, τις εισήγαγε στις φυλακές.
Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε ο 48χρονος σωφρονιστικός από τη δράση του, τους τελευταίους έξι μήνες, υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 26.000 ευρώ.

Πηγή:  http://tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια: