ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Δ. Αυγέρη: Είναι αργά για δάκρυα από την κυβέρνηση

Δ. Αυγέρη: Είναι αργά για δάκρυα από την κυβέρνηση -  Το καταστροφικό Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο έχει την υπογραφή της


«Το καταστροφικό Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο έχει την υπογραφή της» - Δήλωση της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Έχει την υπογραφή της το καταστροφικό Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο» της κυβέρνησης αναφέρει σε δήλωση της η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που δηλώνει τα παρακάτω:

«Με καθυστέρηση τριών χρόνων η κυβέρνηση έρχεται να πει πως θα αλλάξει το καταστροφικό Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο που η ίδια κατέστρωσε και ενέκρινε, χωρίς ουσιαστική διαβούλευση με τον αγροτικό κόσμο και παρά την έγκαιρη προειδοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο ήταν απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ, που ελήφθη στο Υπουργικό Συμβούλιο στις 26/7/2021 και που ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρουσίασε ως δικό του επίτευγμα!

Το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο είναι αυτό που οδήγησε τον αγροτικό κόσμο σε απόγνωση. Τώρα, η κυβέρνηση χύνει κροκοδείλια δάκρυα και προσπαθεί να παρουσιάσει το μαύρο-άσπρο.

Η ΚΑΠ είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την διαχειριστεί η κυβέρνηση των συμφερόντων και της κοροϊδίας του αγροτικού κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: