ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Τα παιδιά της Πάτρας, τώρα κρατούν μαντολίνο!

 

 

Τα δώρησαν στο Μουσικό Σχολείο Πατρών, ως άλλοι μαικήνες, τα δέκα μαντολίνα που αγοράστηκαν με χρήματα της αντιμισθίας του Περιφερειακού Συμπαραστάτη!

 

Όχι, μην μπερδεύεστε. Δεν πρόκειται για το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι, στην Κεφαλονιά του 1943! Άλλωστε ο αγωνιστής αντιφασίστας Ιταλός Άμος Παμπαλόνι, που υποτίθεται ήταν ο Κορέλι, διαφωνούσε κάθετα με το Μαντολίνο του Κορέλι, όχι μόνον από αντιφασιστική ιδεολογία, αλλά και  από κινηματογραφικής άποψης.

Τέλος πάντων, για να σας φύγει η απορία, σας λέω πως όπως πληροφορήθηκα το μαντολίνο που κρατούν  οι τέσσερις της φωτογραφίας είναι μέρος της δεκάδας αυτού του μουσικού οργάνου που δώρισε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης ΔΕ Χαρ. Μπονάνος στο Μουσικό Σχολείο Πατρών το, οποίο επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 μαζί με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Γεώργιο Τελώνη, προκειμένου να δωρίσουν, ως άλλοι μαικήνες, τα δέκα μαντολίνα που αγοράστηκαν με χρήματα της αντιμισθίας του Περιφερειακού Συμπαραστάτη.

Βλέπετε άλλωστε με τι πάθος κρατά το μαντολίνο του ο κ. Χαρ. Μπονάνος. Σαν να κρατά ιατρικό εργαλέιο. Ενώ πιο προσιτός είναι ο κ. Τελώνης

Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του Σχολείου, Τάσο Καραγιάννη, καθώς και εκπαιδευτικούς με τους οποίους πραγματοποίησαν  εποικοδομητική συζήτηση.

Κατά τις συναντήσεις, ο κ. Τελώνης σχολίασε: 

«Είναι από τις περιπτώσεις που όχι απλώς δε μπορείς να αρνηθείς, αλλά κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσεις το αίτημα άμεσα. Μετά τη συνεννόηση με τον κ. Μπονάνο στον οποίο έγινε το αίτημα από τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου  για προμήθεια μουσικών οργάνων για τους μαθητές, προσπάθησα να κάνω αμέσως αυτό που ένιωθα. Με χρήματα από την αντιμισθία μου ως Συμπαραστάτης του Πολίτη, την οποία ουδέποτε εισέπραξα από την αρχή της θητείας μου, αγοράστηκαν 10 μαντολίνα τα οποία προσφέρθηκαν με πολλή αγάπη στο Μουσικό Σχολείο για τις ανάγκες των σπουδαστών. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να κάνεις κάποιους, ειδικά όταν μιλάμε για παιδιά, χαρούμενους».

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος εξήρε την προσφορά του κ. Τελώνη τονίζοντας:  

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα που βρισκόμαστε στο μουσικό σχολείο για τη δωρεά των μαντολίνων που αποτελεί υποχρεωτικό όργανο διδασκαλίας για όλους τους μαθητές του σχολείου. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Συμπαραστάτη του Πολίτη Γεώργιο Τελώνη ο οποίος έχει διαθέσει το σύνολο των αντιμισθιών του από την αρχή της θητείας του προκειμένου να ενισχυθούν σύλλογοι και φορείς της Περιφέρειας που έχουν ανάγκη. Τέτοιες πράξεις σπανίζουν και αντικατοπτρίζουν το ήθος και το χαρακτήρα ενός πραγματικού ενεργού πολίτη».

Πάντως ο διαχειριστής του Istologiou G. Mosxou, υποθέτει, ότι τώρα που μπαίνει Μάρτης σε λίγο, δεν θα χρειαστεί ο κ. διευθυντης του Μουσικού Σχολείο της Πάτρας να απευθύνει έτερο  αίτημα για προσφορά ερκοντίσιον. Αλλά, εάν παραυτά  χρειαστεί τότε μπορεί να απευθυνθούν στον κ. Κασσελάκη του ΣΥΡΙΖΑ, με την προϋπόθεση ότι δεν θα καταχωνιστούν!

Άλλωστε ποια είναι η δουλειά  του Υπυργείου Παιδείας; Να σπαταλά τις ώρες του με την μαθητιώσα νεολαία, που ζητάει μαντολίνα και θέρμανση;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: