ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Σύνταγμα - Τέμπη: Οι Φοιτητές ξαναέγραψαν τα ονόματα των 57 νεκρών


Που σβήστηκαν άρον άρον με εντολή από το Φρουραρχείο της Βουλής

Τα ονόματα των νεκρών από τα Τέμπη μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη που σβήστηκαν άρον-άρον χθες το βράδυ, κατόπιν εντολής του Φρουραρχείου της Βουλής, ξαναγράφουν σήμερα οι φοιτητές, στο πλαίσιο του νέου συλλαλητηρίου κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Οι φοιτητές οι οποίοι ξεκίνησαν την πορεία από τα Προπύλαια, όταν έφτασαν στο Σύνταγμα χρησιμοποιώντας κόκκινη μπογιά έγραψαν και το σύνθημα «Το αίμα ούτε σβήνεται, ούτε ξεγράφεται - Μόνο ουρλιάζει για δικαίωση».

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων έσβησαν με πλυστικό μηχάνημα τα 57 ονόματα. 

Μετά τον σάλο, σήμερα το πρωί, η αντιδήμαρχος καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου, Ρωξάνη Μπέη με δήλωσή της σημείωσε ότι «ουδέποτε έδωσα εντολή να συμβεί κάτι τέτοιο και ουδέποτε ενημερώθηκα γι’ αυτήν την αδικαιολόγητη ενέργεια», ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από «τις οικογένειες και από τους χιλιάδες πολίτες, ανάμεσα στους οποίους ήμουν και εγώ, που διαδήλωσαν, ζητώντας δικαιοσύνη για τα θύματα των Τεμπών».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: