ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Λυμπερόπουλος, Πρόεδρος ΣΑΤΑ: Οι ταξιτζήδες βγαίνουν μπροστά

 

Κατέλαβαν συμβολικά το γραφείο της Αχαΐής υφυπουργού Χριστίνας Αλεξοπούλου οι αγανακτισμένοι ταξιτζήδες της Αθήνας!


Συμβολική κατάληψη στο γραφείο της Αχαιής υφυπουργού Χριστίνας Αλεξοπούλου, στο υπουργείο Μεταφορών πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των αυτοκινητιστών ταξί, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας τους.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να επιβάλλει με κάθε τρόπο την απαξίωση του ελευθέρου επαγγελματία, του εργαζόμενου υπέρ των πολυεθνικών. Η ακρίβεια, η θεσμική παρέμβαση παρανόμως, αντισυνταγματικά υπερ των ιδιωτών και των πολυεθνικών δεν έχει όρια» τόνισε ο πρόεδρος Θύμιος Λυμπερόπουλος δίνοντας το στίγμα του αγώνα των αυτοκινητιστών ταξί

Και πρόσθεσε ότι «αυτό μαστίζει σήμερα των κλάδο των οδηγό των Ταξί, καθώς πλέον καθίστασαι αδύνατη η ζωή του ελευθέρου επαγγελματία, με το φορολογικό νόμο που επέβαλε».

«Δεν θα παραδώσουμε τις περιουσίες μας στις πολυεθνικές και στα ιδιωτικά αυτοκίνητα των μεγάλων επιχειρηματιών» διαμήνυσε ο πρόεδρος ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Στη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με τον 902.gr,  η υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου απόκάλυψε στους αυτοκινητιστές των ταξί ότι το κυβερνητικό σχέδιο προβλέπει να δίνεται η δυνατότητα σε όσους έχουν πάνω από 20 ΙΧ (εταιρίες) να τους δίνει άδεια διαμεσολάβησης (έργο των Ταξί). 

Οι αναφορές της Χριστίνας Αλεξοπούλου προκάλεσαν τη διαμαρτυρία των εκπροσώπων των αυτοκινητιστών ταξί οι οποίοι προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του γραφείου της υφυπουργού, η οποία αποχώρησε από τη συνάντηση. Αμέσως μετά οι εκπρόσωποι των αυτοκινητιστών ταξί ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το υπ. Μεταφορών.

Η απεργία του ΣΑΤΑ συνεχίζεται και αύριο  Τετάρτη ενώ θα συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων. Στο πλαίσιο της απεργίας ο ΣΑΤΑ θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση στις 11 π.μ., στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: