ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Δωροθέα εν όψει, προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Κολυδάς

Νέα κακοκαιρία φέρνει βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς νοτιάδες, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ - Πότε θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα

Νέα κακοκαιρία με το όνομα «Δωροθέα» (Dorothea), αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα από απόγευμα της Πέμπτης (29/2), σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρή Κολυδά.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο Θοδωρής Κολυδάς το βαρομετρικό χαμηλό που σχηματίζεται αύριο στη κεντρική μεσόγειο έχει ονομαστεί «Dorothea» από το Group Κεντρικής Μεσογείου της Eumetnet.   

H κακοκαιρία θα αρχίσει να επηρεάζει και τη χώρα μας από το απόγευμα της Πέμπτης και κυρίως την Παρασκευή με βροχές , καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες, με τον διευθυντή της ΕΜΥ να προσθέτει ότι δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά η θερμοκρασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: