ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Β. Κόκκαλης: Να κληθούν οι ουσιαστικοί μάρτυρες στην Εξεταστική

Β. Κόκκαλης: Να κληθούν οι ουσιώδεις, οι ουσιαστικοί μάρτυρες στην εξεταστική επιτροπή - Να λάμψει η αλήθεια


Δήλωση on camera του βουλευτή ν. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μέλους της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη για τη δικογραφία Τεμπών

Δικαιολογημένα η κοινωνία θεωρεί ότι από την Εξεταστική Επιτροπή δεν πρόκειται να προκύψει κάτι για ευθύνες πολιτικών προσώπων, διότι ούτε μάρτυρες κλήθησαν ουσιαστικοί, αλλά σταμάτησε τις εργασίες χωρίς να έχει έρθει η δικογραφία, αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής ν. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μέλους της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη για τη δικογραφία Τεμπών Βασ. Κόκκαλης.

Από την ανάγνωση της δικογραφίας προκύπτει ξεκάθαρα η ανάγκη κλήτευσης των ουσιωδών μαρτύρων, διότι προκύπτει ότι ο κ. Καραμανλής ενημερώνονταν για την έλλειψη ασφάλειας των σιδηροδρόμων.

Δημ: Από πού προκύπτει αυτό;

Β. Κ.: Από καταθέσεις ανώτερων στελεχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Δημ: Αυτό ενέχει ποινικές ευθύνες για τον κ. Καραμανλή;

Β.Κ.: Θα προκύψουν, θα αξιολογηθούν και θα προκύψουν. Είμαστε υποχρεωμένοι να συγκεντρώσουμε όλα τα στοιχεία. Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να μας δοθεί η δυνατότητα. Δεν μας έχει δοθεί η δυνατότητα μέχρι σήμερα.

Δημ: Άρα ζητάτε να ξανανοίξει η επιτροπή να συνεχιστούν οι εργασίες;

Β.Κ.: Ζητάμε το αυτονόητο. Να κληθούν οι ουσιώδεις, οι ουσιαστικοί μάρτυρες στην εξεταστική επιτροπή, ο κ. Γενιδούνιας, ο κ. Τσαλίδης, ο κ. Κατσούλης , ο κ. Τριαντόπουλος για το δεύτερο έγκλημα, αυτό του μπαζώματος του τόπου δυστυχήματος.

Δημ: Άρα ζητάτε να ανοίξει ξανά η επιτροπή τις εργασίες της;

Β.Κ.: Ζητάμε να λάμψει η αλήθεια, να μας δοθεί η δυνατότητα να πούμε την αλήθεια στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: