ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι αγρότες της Καστοριάς!

 

 

Με κοπριά διαμαρτυρήθηκαν και αυτοί οι αγρότες, στο Μεσολόγγι.- Κόπρισαν την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.- Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις

Στις 25 Φεβρουαρίου, στην Καστοριά, με ένα διαφορετικό τρόπο αγρότες από τονν νομό επέλεξαν να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για την αδιαφορία της κυβέρνησης στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Χωρίς ένταση, ντου και αγριάδες οι αγρότες μπήκαν στο γραφείο της βουλευτή της ΝΔ, Μαρίας Αντωνίου, κουβαλώντας σακιά με κοπριά και γίγαντες. Οι αγρότες έβγαλαν κοπριά την άπλωσαν σε ένα τραπέζι και στη συνέχεια άπλωσαν από πάνω τους γίγαντες.

«Φέραμε κοπριά γιατί από την κοπριά βγάζουμε αυτό (σ.σ γίγαντες). Η κυβέρνηση δεν μας ακούει και φυσάει αδιάφορα», είπε ένας από τους αγρότες που συμμετείχαν στην παρέμβαση σε στέλεχος του γραφείου της Μαρίας Αντωνίου.

Στη συνέχεια σχολίασε ότι «λίγο αργοπορημένα κάνει αγώνα για μας», αναφερόμενος στη γαλάζια βουλευτή Καστοριάς.

ΣΔήμερα είχαν σειρά στο... σπορ οι Αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς νέες μορφές έχουν πάρει οι κινητοποιήσεις των αγροτών οι οποίοι συνεχίζουν να διαμαρτύρονται διεκδικώντας μειωμένο κόστος παραγωγής.

Σύμφωνα με το thebest.gr αγρότες στο Μεσολόγγι έριξαν κοπριά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο της διεκδίκησης των αιτημάτων τους.

Οι αγρότες είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή από χθες το μεσημέρι και σήμερα αφού πραγματοποίησαν την κινητοποίησή τους αποχώρησαν.Στη συνέχεια κλήθηκε όχημα της πυροσβεστικής ώστε να καθαριστεί ο χώρος.

Και κρίμα που τώρα δεν θα φυτρώσουν γίγαντες !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  

 Το... μενού ήταν κοπριά με γίγαντες προσφορά αγροτών


Δεν υπάρχουν σχόλια: