ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Προβλήματα διάθεσης από τους παραγωγούς πατάτας



Ο βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου μαζί με συνεργάτες του και η συνεργάτιδα της βουλευτού Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου  επισκέφθηκαν, εχθές Δευτέρα 25/5,  τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας  ,κ. Σπύρο Μυλωνά.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας συζητήθηκαν τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον συγκεκριμένο Δήμο και έχουν ενταθεί εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και στην επισιτιστική κρίση που βρίσκονται οι καταυλισμοί των Ρομά αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί πατάτας σχετικά με τη διάθεση και την πώληση των προϊόντων τους. Επιπροσθέτως, έγινε αναφορά στο δισεπίλυτο ζήτημα της έλλειψης νερού σε αρκετές από τις κοινότητες του Δήμου αλλά και η οικτρή οικονομική κατάσταση της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης.

Μετά από μία εποικοδομητική συζήτηση αλλά και μία διεξοδική ενημέρωση για τις ερωτήσεις που έχουν καταθέσει οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και αφορούν τα παραπάνω καίρια ζητήματα του Δήμου, συμφώνησαν από κοινού στη διαρκή και ουσιαστική συνεργασία προς όφελος πάντα των δημοτών Δυτικής Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: