ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Αύριο Παρασκευή. 11.30, η κηδεία του Νέστορα Πιέρρου

Φωτογραφία αρχείου.


Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και την δημοτική παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ

Αύριο Παρασκευή 29-5-2029 και ώρα 11:30 πμ το πρωί από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας θα γίνει η κηδεία της σορού του συντρόφου μας Νέστορα Πιέρρου.


Από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, για το θάνατο του αείμνηστου Νέστορα Πιέρρου, δόθηκε χθες στη δημοσιότητα το παρακάτω συλλυπητήριο:
«Σήμερα έφυγε από την ζωή ο σύντροφος μας, ο Νέστορας Πιέρρος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας εκφράζει την συμπαράσταση και τα θερμά συλλυπητήρια του στην σύζυγο του και συντρόφισσα μας Λίλα Μιαούλη και στα παιδιά τους. Καλό ταξίδι σύντροφε! 
Επίσης από την δημοτική παράταξη Ώρα Πατρών εκφράστηκαν τα συλληπτήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και ιδιαίτερα στην χήρα του Ευαγγελία Μιαούλη, με την παρακάτω ανακοίνωση: 

«Ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος και τα μέλη της, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Νέστορα Πιέρρου συζύγου της Ευαγγελίας Μιαούλη υποψήφιας με το συνδυασμό και μέλος του συντονιστικού μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: