ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Ν. Φίλης: Να γιατί καταψηφίζω την επιλογή Στουρνάρα

Στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή που συνεδρίασε για την ανανέωση της θητείας Γιάννη Στουρνάρα στην ΤτΕ μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, εξηγώντας για ποιο λόγο καταψηφίζει.


«Τον κ. Στουρνάρα τον επέλεξε αρχικά η κυβέρνηση Σαμαρά και σήμερα ξανά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όχι επειδή είναι ειδικός, αλλά επειδή είναι πολιτικός. Δεν αμφισβητώ το βιογραφικό του, βαρύ βιογραφικό έχει από άποψη σπουδών. Η θέση όμως του διοικητή της ΤτΕ είναι σήμερα πολιτική.

Εξάλλου ο κ. Στουρνάρας λίγο πριν γίνει διοικητής, ήταν υπουργός Οικονομικών. Έχει όνομα αυτό στην πολιτική: λέγεται «περιστρεφόμενες πόρτες». Κι άλλοι στην Ευρώπη, είπε ο κ. Στουρνάρας, πέρασαν από κάποιο υπουργείο πριν γίνουν διοικητές της κεντρικής τράπεζας στη χώρα τους. Φυσικά. Πολιτικοί ήταν και αυτοί, πολιτικοί παραμένουν» σημείωσε ο πρώην υπουργός Παιδείας.

(Περισσότερα στο βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: