ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Αναγνωστοπούλου: Για εμάς ισχύει η Συνθήκη της Λωζάννης


«Για εμάς η Συνθήκη της Λωζάννης είναι αυτή, που οριοθετεί τα χερσαία σύνορα, ανεξαρτήτως της κοίτης του ποταμού. Το να δημιουργούμε εμείς σκοτεινά σημεία και σύγχυση σε αυτό το θέμα, είναι σαν να ρίχνουμε λίγο νερό στο μήλο της Τουρκίας, που ανακαλύπτει συνέχεια θέματα, τα οποία πρέπει να επαναδιαπραγματευτούμε μεταξύ μας» σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Σία Αναγνωστοπούλου μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας». 


Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την πρώτη στιγμή, που προέκυψε το εν λόγω θέμα, έθεσε τα ερωτήματα, τα οποία ακόμα παραμένουν αναπάντητα, και έχει δημιουργηθεί μια σύγχυση με τις δηλώσεις των υπουργών της κυβέρνησης της ΝΔ, του κ. Δένδια και του κ. Παναγιωτόπουλου. 

«Από τη μια πλευρά μας είπε ότι είναι fake news» και μετά είπε ότι κάποια δεκάδες μέτρα είναι και «δεν θα κάνουμε καυγά με τον σύμμαχο». Μετά ισχυρίστηκε ο κ. Δένδιας ότι δεν πρόκειται για καμία κατάληψη ή απειλή εδάφους του παραμικρού χιλιοστού στην περιοχή. Αυτές οι συγκεχυμένες δηλώσεις, οι οποίες είναι αντιφατικές μεταξύ τους, δημιούργησαν εύλογες απορίες για τις οποίες η κυβέρνηση και το Υπ. Εξωτερικών είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν στα κόμματα της αντιπολίτευσης και στους Έλληνες» σημείωσε η κ. Αναγνωστοπούλου.

Μάλιστα υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει ότι δεν είναι εθνικιστικό κόμμα, «που θα ανεβάσουμε τους τόνους, μόνο και μόνο να δημιουργήσουμε πρόβλημα, όπως έγινε από τη ΝΔ προς εμάς με τη Συμφωνία των Πρεσπών» και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να απαντήσει στην Τουρκική πλευρά, που κάνει λόγο ότι δεν υπάρχουν συμφωνημένες συντεταγμένες συμβατές με τη Συμφωνία του 1926 και η συνοριακή γραμμή έχει αλλάξει λόγω φυσικών και τεχνικών παραγόντων, ζητώντας να υπάρξει σύγκλυση μικτής επιτροπής για το εν λόγω ζήτημα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ:
105,5 Sto Kokkino
ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: