ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Υπόσχονται τσιμέντο, για τονισμό του πρεστίζ τους!


Ρίχνουν τα σχέδια επί τόπου, οι παράγοντες της ΠΔΕ μαζί την Διοικούσα του ΠΕΑΚ.

Σήμερα στην παραλία Κολυμβητηρίου κάνει μπάνιο ένας σωρός από κόσμο! Εσείς τι θα κάνετε; Θα αδειάζετε σε αυτή την παραλία τα νερά της πισίνας μαζί με το χλώριο του νερού της;

Ξεκίνησε ο καθαρισμός του πρώην κολυμβητηρίου της Αγυιάς και του περιβάλλοντα χώρου. Και αυτό χαρακτηρίστηκε από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, ως πρώτο βήμα για την ανάπλαση των εγκαταστάσεών του! 
Η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας σε συνεργασία με το ΠΕΑΚ στο οποίο ανήκει ο χώρος του πρώην Κολυμβητηρίου Αγυιάς, με τυμπανοκρουσίες αναγγέλλουν πως ξεκινούν μεγαλόπνοο έργο ώστε «σε συνεργασία με τον Δήμο, αυτός ο χώρος μέχρι την Πλαζ να αναβαθμίσει στον μέγιστο βαθμό την συνολική εικόνα της περιοχής».
Και άρχεται από τον επαναστατικό καθαρισμό και την περίφραξη του χώρου του πρώην Κολυμβητηρίου. Κι από κει και πέρα το μεγαλόπνοο έργο συνεχίζεται με έκφραση επιθυμιών.
Είναι ξεκάθαρο πως σχέδιο για το τι πρέπει να γίνει δεν υπάρχει πέραν από το λίφτινγκ, του χώρου. Βεβαίως έκφραση επιθυμιών, αλλά και χρονοδιαγράμματος για το μέλλον του περιβάλλοντος χώρου του Έλους που γειτνιάζει με το πρώην Κολυμβητήριο υπήρξαν και κατά το πρόσφατο παρελθόν με τη σύσταση κάποιας Επιτροπής αθλητικών παραγόντων, της οποίας η τύχη αγνοείται, ενώ και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Πατρέων για τις αθλητικές δραστηριότητες, σε κάποια κοπή  πίτας Δρομέων (ΣΔΥΠ) είχε δηλώσει στις αρχές του χρόνου, ότι από τον Φεβρουάριο αρχίζουν τα έργα.
 Όχι δεν έφθασε στο σημείο να πει ότι μπαίνουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό, μιμούμενος εκείνον τον φαφλατά υπουργό του Μητσοτάκη! Όμως κοινή αίσθηση είναι πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι σοβαρό, στο χώρο του Έλους, που πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον δέονται σεβασμό στο περιβάλλον. Τώρα πως διακηρύττει η Περιφέρεια συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων για ανάπλαση μέχρι την Πλαζ, είναι ένα ερώτημα κι αυτό...
Επιστρέφοντας στο πρ. Κολυμβητήριο, καλό είναι να θυμόμαστε πως από κολυμβητικούς χώρους η Πάτρα, παραλιακή πόλη, δόξασι ο Θεός, έχει αρκετούς. Να σκεφτούν οι αρμόδιοι πως με ήπιες κατασκευές, συμβατές με το περιβάλλον θα μπορούσε ο χώρος να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά. Αρκετό είναι το τσιμέντο στην πόλη. 
Έλος Αγυάς: Βρύση ναι. Νερό όχι!
Χώροι λαϊκής άθλησης και περπατήματος μας λείπουν, ενώ τα αθλητικά όργανα, που υπάρχουν σε γειτνίαση με το πρ. Κολυμβητήριο, "αργοπεθαίνουν" υπό τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στην ύπαιθρο, από την έλλειψη προστασίας και συντήρησης! Παράλληλα από το 2017 νερό δεν υπάρχει στη βρύση που είχε βάλει ο Δήμος για τους δρομείς και περιπατητές!
Τάπωσε την κάνουλα γιατί... το έπιναν οι... καρακάξες! Και χειμώνα καλοκαίρι κορακιάζουν για νερό, οι πολίτες! Δείτε στη φωτογραφία τον κορμό του ευκαλύπτου, που φιγουράρει η βρύση του Δήμου Πατρέων...
Αυτά τα ολίγα και ας λείπουν οι μεγαλοστομίες από επίδοξους "τσιμεντοποιούς", για ανάδειξη του πολιτικού, αυτοδιοικητικού πρεστίζ τους!  
Τι σημαίνει δηλαδή:
«Μετά από δύο περίπου δεκαετίες, ο επιθετικός προσδιορισμός "εγκαταλελειμμένο" παύει να συνοδεύει το ιστορικό κολυμβητήριο της Αγυιάς».
Ξυπνάτε. Οι καιροί άλλαξαν. Πριν δύο δεκαετίες οι Πατρινοί λόγω κολοβακτηριδίων είχαν εγκαταλείψει την παραλία του Κολυμβητηρίου Αγυιάς και την Πλαζ ΕΟΤ.
Σήμερα στην παραλία Κολυμβητηρίου κάνει μπάνιο ένας σωρός από κόσμο! Εσείς τι θα κάνετε; Θα αδειάζετε σε αυτή την παραλία τα νερά της πισίνας μαζί με το χλώριο του νερού της;  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  

Υποσχέσεις για φρέσκο τσιμέντο στο Κολυμβητήριο 

Οι πρακτικές Μαυρογιαλούρου ζουν και βασιλεύουν!
 
Ειδήσεις από την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: