ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Χρήματα από την Περιφέρεια ΔΕ για να μείνουμε σπίτι !



Και να κάνουν με άνεση τις... δουλίτσες τους οι κομματικοί της ΝΔ και η κυβέρνηση για να περάσει ανεμπόδιστα 26 αντικοινωνικά Ν/Σ!


Διαμαρτύρονται στην ΠΔΕ οι επιχειρηματίες που εξαιρέθηκαν.
Κρατικό χρήμα σε... ανύπαρκτες ιστοσελίδες και σε μη ενημερωτικά ραδιόφωνα φέρεται να χορήγησε ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, για διαφημιστικές καταχωρήσεις και ενημερωτικά σποτ, σχετικά με την προστασία των πολιτών από τον κορονοϊό.

Τη δουλειά της ενημέρωσης έχουν αναλάβει απευθείας με ανάθεση επιχειρηματικοί κύκλοι της Πάτρας, που στο παρελθόν είχαν οικονομικές συναλλαγές με την Περιφέρεια.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα Documento πολλοί επιχειρηματίες της Πάτρας διαμαρτύρονται για την εξαίρεσή τους, την στιγμή που κονδύλια μοιράστηκαν σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και σάιτ με μηδενική απήχηση, τα οποία σάιτ τώρα έχουν κλείσει.

Τα παραπάνω συνάγονται από την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΡ και οι αποκλεισμένοι επιχειρηματίες καλούν τον Περιφερειάρχη προσωπικά να πάρει θέση!

Μιλούν για αναθέσεις με συγγένεια καθώς στις 11-3-2020, όταν ο κορονοϊός ήταν "φουντωμένος" και οι Πατρινοί "στρουγκιασμένοι" στα σπίτια τους, με την παρότρυνση των ινστρουκτόρων της ΝΔ και την κατευθυνόμενη τρομοκρατία της κυβέρνησης που ήθελε να περάσει ανεμπόδιστα 26 αντικοινωνικά Ν/Σ, με την αβάντα του κορονοϊού, η Επιτροπή της Περιφέρειας ΔΕ ενέκρινε κονδύλι  του Υπ. Εσ. ύψους 59.203 ευρώ, που το έσπασε σε τρία μέρη και μοιράστηκε κατ' ανάθεση στους:

Κλάδη Ν. και Σία ΟΕ, για την παραγωγή βίντεο αξίας 9.920 που θα χρησιμοποιούνταν  για τον ιστότοπο της ΠΔΕ, διανομή του σε πορτάλ και ενημερωτικές εκδηλώσεις.

ΑΜΕΣΑ ΕΠΕ, της οποίας ένας από τους δύο διαχειριστές της είναι ο Γεώργιος Καραγεωργόπουλος, με σκοπό την δημιουργία μακετών ύψους 24.947 ευρώ για το μοίρασμά τους σε καταχωρήσεις στην ημερήσιο και περιοδικό Τύπο, προσαρμοσμένα banner για σάιτ και ηλεκτρονικά Μέσα.

ΝΕΤ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, που διαχειρίστρια είναι κόρη του προηγούμενου επιχειρηματία, ύψους 24.534 ευρώ, με σκοπό παραγωγή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σποτ κλπ.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις τα ραδιοφωνικά σποτ, έπρεπε να δοθούν σε ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς εμβέλειας. Αντιθέτως δόθηκαν π.χ. στον RadioΙΜ Μεσολογγίου και στον Kosmos FM 90,7. Επίσης χρήματα δόθηκαν στις ιστοσελίδες ilianews.gr  και krisimernews.gr, που σήμερα δεν υπάρχουν.

Δύο ακόμη αναθέσεις έχουν γίνει σε επωνύμους επιχειρηματίες της Πάτρας, όπως απεκάλυψε το apokalypseis.com.

Στις 31-3-20, είκοσι ημέρες δηλαδή, μετά την απονομή του πρώτου κονδυλίου των 59.203 ευρώ, η Οικονομική Επιτροπή του Περιφ. Συμβουλίου ΔΕ, ενέκρινε πίστωση, από κονδύλι του Υπ. Εσ. ύψους 49.600 ευρώ με ΦΠΑ, από την έκτακτη επιχορήγηση του Υπουργείου, προκειμένου η ΠΔΕ να συμμετάσχει στην καμπάνια, που μας τριβιλίζει τα αυτιά μέρες τώρα, υπό τον τίτλο «Μείνετε σπίτι» λόγω πανδημίας, αλλά και εμείς ως κομματικός μηχανισμός έτσι θα κάνουμε τις δουλίτσες μας με τους κολλητούς μας!

Από τα χρήματα αυτά 24.800 ευρώ χρησιμοποιήθηκαν κατ' ανάθεση για δημιουργία, συντήρηση διαδικτυακής πλατφόρμας, με αντικείμενο την ενημέρωση, την ψυχαγωγία όσων Μένουν Σπίτι, λόγω των περιορισμών και τα άλλα 24.800 ευρώ, πάλι κατ' ανάθεση για τηλεφωνική, ψυχοκοινωνική υποστήριξη κλπ!

Την επόμενη ημέρα 1-4-20, ο Περιφερειάρχης Νεκτ. Φαρμάκης προσκομίζει την μοναδική προσφορά (Διαύγεια της ΑΔΑ: ΩΨΥΑ7Λ6-ΚΓ2) της πατραϊκής εταιρείας Dynamomb ΑΕΒΕΕ του Γεν. Γραμμ. του Επιμελητηρίου Αχαΐας, με συνολικό κόστος 24.800 ευρώ συν ΦΠΑ, καθώς «...έπειτα από έρευνα αγοράς προσκομίστηκε η προσφορά...» της παραπάνω εταιρείας, αναφέρει στην απόφασή του ο κ. Περιφερειάρχης.

Την επόμενη ημέρα 2-4-20, με απόφαση του κ. Περιφερειάρχη, καρμπόν της προηγούμενης απόφασής του  της 1-4-20 (Διαύγεια της ΑΔΑ:ΩΧΤ57Λ6-3Ω7) έπειτα από μοναδική προσφορά, κατά την έρευνα αγοράς της υπηρεσίας του κ. Φαρμάκη, ανετέθη στην εταιρεία δημοσκοπήσεων Data Research & Consulting το υπόλοιπο κονδύλι των 24.800 ευρώ.

Μιλώντας για τις δύο τελευταίες περιπτώσεις ο κ. Φαρμάκης, κατά την εφημερίδα Documento, είπε μεταξύ άλλων:

«Πολιτικά και ηθικά θα ήταν ανήθικο να μην αξιοποιήσουμε χρήματα που προορίζονται για την στήριξη των πολιτών της Δυτ. Ελλάδας, ακριβώς για τον σκοπό που προορίζονται, επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα και μάλιστα προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας και τοπικών παραγωγικών φορέων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: