ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Δικαίωση για τον Μανώλη Κυπραίο μετά από 9 χρόνια


Άργησε άλλα ήρθε! Εννέα χρόνια άργησε η δικαίωση για τον δημοσιογράφο Μανώλη Κυπραίο που το 2011 έχασε την ακοή του από επίθεση των ΜΑΤ με κρότου-λάμψης.

Ο δημοσιογράφος που στη διάρκεια κάλυψης γεγονότος υπέστη επίθεση των ΜΑΤ με χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, που ρίφθηκε από «απόσταση αναπνοής» και μάλιστα μέσα σε στοά (!), επί της οδού Φιλελλήνων, σήμερα βρίσκεται με κώφωση και από τα δύο αυτιά και αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων υγείας (μετατραυματικό στρες, υπολειτουργία λαβυρίνθου, πρόβλημα στη βάδιση), ενώ έχει υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις στο κεφάλι για την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος.

Ο Μ. Κυπραίος σε μήνυμά του στο Twitter αναφέρει.

«Με την απόφαση Α8144/15-5-2020 η δικαιοσύνη καταδίκασε τα ΜΑΤ για την επίθεση εναντίον μου στις 15/06/2011. Μια μεγάλη νίκη για τη δημοκρατία, τους πολίτες, τον (αγωνιζόμενο) Τύπο και τη δικαιοσύνη. Μείναμε όρθιοι έστω και εννιά χρόνια μετά...»

Στη συνεχιζόμενη προσπάθειά του να δικαιωθεί, αντιμετώπισε σχόλια του τύπου «σιγά μην σε πληρώσουμε κιόλας», καθώς κι επικλήσεις νόμων του… 1943 και της απριλιανής δικτατορίας που όριζαν ότι ακόμη και οι θανατώσεις διαδηλωτών επιτρέπονται, προκειμένου να κατασταλούν λαϊκές κινητοποιήσεις! Προβλήθηκε, όμως, απέναντί του κι ο ισχυρισμός πως, ό,τι του συνέβη, δεν ήταν «έργο» χειροβομβίδας κρότου- λάμψης, αλλά εκρηκτικού μηχανισμού που έριξαν διαδηλωτές…

Αυτά επί κυβερνήσεως της ΝΔ, πριν εννέα χρόνια!


Δεν υπάρχουν σχόλια: