ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Παρελθόν για τα «Παραπολιτικά» από Δευτέρα ο Τράγκας

 
Καλά ξεμπερδέματα κύριοι του μαγειρείου στο υπόγειο του Μαξίμου
 
Ρεκβιέμ για τον εγκαταλελειμμένο Τράγκα, από τα «Παραπολιτικά» του συναφιού της ΝΔ. 
 
Παραμονή της άκαιρης λήξης του συμβολαίου του, με τον ραδιοσταθμό, μετά από παρέμβαση του Μητσοτάκη.
 
Η αντικυβερνητική στάση του δημοσιογράφου έφερε σύννεφα και καταιγίδα στις σχέσεις του με το σύστημα διαπλοκής του Μαξίμου, με αποτέλεσμα την απαίτηση της ΝΔ για αποπομπή του ενοχλητικού δημοσιογράφου. 
 
Όμως επειδή η επικαιρότητα δεν σε θέλει πάντα αρεστό, εάν ενδιαφέρεσαι να παραμείνεις στους κόλπους της εσαεί, οδηγήθηκε στην ρήξη, χάριν διερμηνεύσεως αισθημάτων από μέρους της βάσης της ΝΔ, η οποία παρατηρεί άναυδη την κυβέρνηση, προσγειωνόμενη στην πραγματικότητα να... χαϊδεύει αυτά που χθες κατήγειλλε ως ανοσιούργημα από την κυβέρνηση Τσίπρα! 
 
Παράδειγμα η Συμφωνία Πρεσπών, που επικυρώθηκε με την είσοδο της Β. Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ ως 30ο μέλος και το πέταγμα ελληνικών πολεμικών αεροπλάνων προχθές για προστασία, πάνω από τα Σκόπια, οι ανύπαρκτες επενδύσεις του φαφλατά Άδωνι στο Ελληνικό, η φορολόγηση μόνον 20% στους μικρομεσαίους, που σήμερα ψυχορραγούν κ.α.π.
 
Διαβάστε ένα απόσπασμα από το ρεκβιέμ του δημοσιογράφου που εκφώνησε χθες στο ραδιοσταθμό των Παραπολιτικών. 
 
Αναπόσπατο τμήμα της και το καύχημά του για την συμβολή του στην επιτυχία των εθνικιστικών συγκεντρώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που διοργάνωσαν κύκλοι της ακραίας Δεξιάς, παρασύροντας ακόμη και δημοκρατικό κόσμο, μηδέ εξαιρουμένου του συνθέτη Μ. Θεοδωράκη, υπό το ντελίριο της φασιστικής Δεξιάς και της ΧΑ. 
 
Και ενημερώνει:
 
«Από τη Δευτέρα μεταφέρω την εκπομπή μου στο ΕΛΛΑΔΑ 94,3 στα FM. Η εκπομπή μου θα μεταδίδεται από μεγάλες πασίγνωστες ιστοσελίδες, από 25 περιφερειακούς σταθμούς και βλέπουμε».
 
Κι η ευχή του Istologiou G. Mosxos: 
 
Καλά ξεμπερδέματα κύριοι του μαγειρείου στο υπόγειο του Μαξίμου. Αφού τα καταφέρατε να... ανανήψει ακόμη και ο Γ. Τράγκας, ο πιο πιστός υπερασπιστής του διαπλεκόμενου, μαφιόζικου μιντιακού συστήματός σας, ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: