ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

«Φέιγ-βολάν» στο Πρώτο Θέμα το υπόμνημα Αγγελή

Αλλά εμείς δεν το λάβαμε γιατί έτσι αποφάσισαν ΝΔ-ΚΙΝΑΛΛ, είπε στο Κόκκινο, ο Σπ. Λάππας 

Η πλειοψηφία ΝΔ-ΚΙΝΑΛΛ στην προκαταρκτική, που έχει εισαγγελικά καθήκοντα, δεν δίνει άμεσα τα υπομνήματα στα ίδια τα άλλα μέλη της, αλλά το υπόμνημα Γ. Αγγελή έγινε «φέιγ-βολάν» στο Πρώτο Θέμα, θα έρθει να εξεταστεί -μεταξύ άλλων και για να εξηγήσει τι συνέβη με τα στοιχεία λογαριασμού Έλληνα πολιτικού με 13,5 εκατομμύρια- και την ίδια ώρα θα μαθαίνουμε τι περιέχει το υπόμνημα, πρόκειται για τραγέλαφο, είπε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας μιλώντας Στο Κόκκινο 105,5 και τον Στάθη Σχινά.


Στην προκαταρκτική επιτροπή για τον Δ. Παπαγγελόπουλο και το σκάνδαλο της Novartis συνεχίζουν να «συμβαίνουν πολλά και ευτράπελα, στα όρια της γελοιότητας», είπε ο κ. Λάππας ενόψει της έναρξης των καταθέσεων του Γ. Αγγελή.

Ο αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, πρώην επόπτης και συντονιστής της Εισαγγελίας Διαφθοράς κ. Αγγελής «όπως μάθαμε χτες κατέθεσε υπόμνημα 50 σελίδων … η απόφαση της πλειοψηφίας της Επιτροπής είναι να μην χορηγεί αμέσως αντίγραφα στους εισηγητές και τα μέλη των άλλων παρατάξεων, αλλά όταν έρθει η επόμενη συνεδρίαση, ακόμη και αν μεσολαβούν δηλαδή 10-15 ημέρες και έχουν κατατεθεί πολύ σοβαρά έγγραφα … 

Σχολίασε επίσης ο κ. Λάππας, δημοσιεύματα που αφορούν τον ρόλο του κ. Αγγελή όσον αφορά την υπόδειξη από τις αμερικανικές Αρχές ενός λογαριασμού Έλληνα που έχει διατελέσει υπουργός και στον οποίο βρέθηκαν 13,5 εκατομμύρια.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: