ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Καταγγελία Ραγκούση: Πυροβόλησαν γυναίκα με πλαστική σφαίρα


Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική» από αυτή που δίνει ο υπουργός Δ.Τ., υπογράμμισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Ραγκούσης στον ΑΝΤ1

«Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο όσον αφορά το πόσο αδίστακτα κυβερνά. Αποδεικνύουν ότι είπαν κραυγαλέα ψέματα μέσα από την ανακοίνωση του κ. Χρυσοχοϊδη ο οποίος απαντώντας στον κ. Αλιβιζάτο είπε ότι δεν ασκήθηκε βία στο Κουκάκι. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική» υπογράμμισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Ραγκούσης στον ΑΝΤ1. 

«Ασκήθηκε παράνομη και αντισυνταγματική βία. Έχουμε δώσει στην δημοσιότητα ένα μικρό απόσπασμα από την ιατρική γνωμάτευση στο Νοσοκομείο Ελπις από την οποία προκύπτει ότι πυροβολήθηκε εξ επαφής γυναίκα με πλαστική σφαίρα και ταυτόχρονα απολύτως έκνομες και αντισυνταγματικές οι ενέργειες της Αστυνομίας στο σπίτι της οικογένειας Ινδαρέ".

"Ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε ψέματα στον ελληνικό λαό στην προσπάθειά τους να καλύψουν τις αδιανόητες και έκνομες ενέργειες που έγιναν στο σπίτι της οικογένειας Ινδαρέ" πρόσθεσε κλείνοντας την παρέμβασή του ο Γιάννης Ραγκούσης.
Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση η γυναίκα δέχθηκε: "πυροβολισμό εξ επαφής με πλαστική σφαίρα στον αριστερό μαστό".
Πηγή: avgi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: