ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Τ. Αλεξιάδης: Δεν θα δεχθούμε περιορισμό διακαιωμάτων



Στην πιθανότητα η κυβέρνηση να καταθέσει νομοσχέδιο που θα βάζει «φρένο» στις διαδηλώσεις αναφέρθηκε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης και σχολίασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «υπέρ των ειρινικών διαδηλώσεων», και να μπουν κανόνες αλλά σε καμία περίπτωση δε θα δεχθούμε «περιορισμούς των κοινωνικών διαμαρτυριών».


«Θα είμαστε εκεί και μέσα και έξω από τη Βουλή να υπερασπιστούμε και να δώσουμε μάχη για τα δικαιώματα στη διαμαρτυρία» τόνισε στον ΣΚΑΙ  ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.


Νόμο και τάξη μας τάξανε, αλλά φαινόμενα ανομίας και αταξίας κυριαρχούν στην ελληνική κοινωνία, δήλωσε, ο ίδιος ο οποίο χαρακτήρισε απαράδεκτες τις εικόνες με ξεγυμνώματα στο κέντρο της Αθήνας, τις σεξιστικές επιθέσεις ατυνομικών σε διαδηλωτές, τα φαινόμενα εισβολής σε οικίες, απουσία εισαγγελέα, τη χρήση υπέρμετρης αστυνομικής βίας, ακόμη και το βασανισμό ατόμου με αναπηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: