ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Αποκάλυψη-βόμβα: Bίντεο δείχνει τα παιδιά στο μπαλκόνι


«Τόπος σύλληψης του πατέρα και των δύο παιδιών την οικία τους προσδιορίζει επίσημο έγγραφο της αστυνομίας» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Ινδαρέ, Θεόδωρος Μαντάς στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι είναι «ανεπίτρεπτη η ταύτιση ανάμεσα στο κτίριο της κατάληψης και στο όμορο κτίριο της οικογένειας». 


Αποκάλυψε μάλιστα, ότι θα κατατεθεί βίντεο στην αποδεικτική διαδικασία που αποτυπώνει τα δύο παιδιά της οικογένειας Ινδαρέ να παρακολουθούν από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, όσα γίνονται την ώρα της επέμβασης της αστυνομίας στο κτίριο της κατάληψης.

Ο κ. Μαντάς εξήγησε ότι: «Η χρονική αφετηρία των γεγονότων είναι ένα σκαλοπάτι πριν από εκεί που ξεκινάει η ενημέρωση της Αστυνομίας. Έχει προηγηθεί περιστατικό. Η Αστυνομία προσπαθεί να εισέλθει στο κτίριο της κατάληψης και βρίσκει αντίσταση. Ξημερώματα η Αστυνομία χτυπάει με έντονο τρόπο την πόρτα του όμορου ακινήτου μεσοτοιχία προκειμένου να της επιτρέψουν τη διέλευση από το σπίτι, να ανέβουν στην ταράτσα του σπιτιού και να περάσουν στην διπλανή της κατάληψης».

«Την στιγμή που χτυπάει η Αστυνομία την πόρτα είναι ο πατέρας, η μητέρα και τα δύο παιδιά είναι στο σπίτι τους. Πράγματι ο πατέρας λέει όχι, δεν σας επιτρέπω την είσοδο στο σπίτι μου, φέρτε μου εισαγγελική παραγγελία».

ΕΛΑΣ: Συνελήφθησαν στην ταράτσα του σπιτιού
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος υποστήριξε αρχικά ότι «αναγνωρίστηκαν ότι πετούσαν πέτρες κατά των αστυνομικών και συνελήφθησαν στην ταράτσα του σπιτιού τους» και στην συνέχεια ότι: «σε δεύτερη φάση έχουμε χτυπήσει την πόρτα και έχει εμφανιστεί η μητέρα της οικογένειας και με παρουσία εισαγγελικού λειτουργού ζητήσαμε να περάσουμε από το σπίτι» «ήδη τα άτομα ήταν επάνω».
«Εσφαλμένη» χαρακτήρισε την άποψη αυτή της ΕΛΑΣ ο κ. Μαντάς και πρόσθεσε: «η άρνηση της οικογένειας να εισέλθουν χωρίς εισαγγελική παραγγελία τα αστυνομικά όργανα ήταν η θρυαλλίδα για να μεταφερθεί η ένταση και οι βιαιοπραγίες από την κατάληψη στο σπίτι της οικογένειας».

Παρεμποδίστηκε από τους αστυνομικούς η επικοινωνία μου με τους εντολείς μου
"Από τις 4 που μετατράπηκε η προσαγωγή σε σύλληψη, ο κάθε συλλαμβανόμενος έχει συνταγματικό δικαίωμα να είναι πρόσβαση και επικοινωνία με τον συνήγορό του. Επί μιάμιση ώρα ήμουν στο πεζοδρόμιο χωρίς να έχουμε ενημέρωση για το που βρίσκονται οι εντολείς μου. Εμένα δεν μου έχει ξανατύχει αυτό. Χρειάστηκε παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για να επικοινωνήσω τελικά με τους εντολείς μου γύρω στις 10 το βράδυ" υπογράμμισε ο δικηγόρος της οικογένειας. 
Ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ με τη σειρά του υποστήριξε ότι τα δύο παιδιά της οικογένειας ήταν στην ταράτσα και πετούσαν πέτρες κατά των αστυνομικών. Ωστόσο όπως αποκάλυψε ο κ. Μαντάς υπάρχει ήδη βίντεο -χθες προβλήθηκε- σήμερα εισφέρεται στην αποδεικτική διαδικασία, την ώρα που τα άτομα από την κατάληψη της Ματρόζου πετούν διάφορα πράγματα στους αστυνομικούς, στο μπαλκόνι αποτυπώνονται τα δύο παιδιά της οικογένειας να παρακολουθούν.
Ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ δεν γνώριζε την ύπαρξη του βίντεο, ενώ επιβεβαίωσε ότι γίνονται έλεγχοι DNA 
Kατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: