ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Στη Βουλή η ομοφοβική ενέργεια του Δήμου Γλυφάδας

Δεκαεπτά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν επερώτηση στη Βουλή με αφορμή το ρεπορτάζ που ανέδειξε η εφημερίδα Η ΑΥΓΗ, κατά το οποίο ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου διέκοψε πρόγραμμα επιμόρφωσης για την πρόληψη των διακρίσεων με βάση το φύλο στο Δήμο Γλυφάδας υποκύπτοντας στις αντιδράσεις εκκλησιαστικών κύκλων καταγγέλλει με ψήφισμά της η Γενική Συνέλευση του συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε από την δημοσιοποίηση του θέματος ανέβαλε το Δ.Σ. και προσπαθεί να θάψει το θέμα μέσα στην εορταστική περίοδο.

Ωστόσο με ερώτηση που κατέθεσε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου, ζητά την συνέχεια του κύκλου των σεμιναρίων και την πραγματοποίηση του σε όλους τους Δήμους της χώρας. 

Στόχος των σεμιναρίων είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών για την πρόληψη των διακρίσεων, του αποκλεισμού και της καταπολέμηση της ομοφοβίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: