ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Γ. Ραγκούσης: Περιμένουμε παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής



«Επειδή υπήρξαν δηλώσεις (των κ. Παπαδημητρίου, Λοβέρδου) που παραβιάζουν κατάφορα ακόμα και τον κώδικα δεοντολογίας με βάση τον οποίο πρέπει να λειτουργεί ένας αστυνομικός έχουμε ζητήσει την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής» τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στο ΣΚΑΙ .


«O κ. Χρυσοχοϊδης αντί να ζητήσει συγγνώμη και να πει ότι θα ελέγξει το θέμα έλεγε ψέματα ότι δεν ασκήθηκε αστυνομική βία στο Κουκάκι και είδαμε τον άνθρωπο μαυρισμένο από το ξύλο» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡιΖΑ υπογράμμισε πως «ο Χρυσοχοϊδης έγραψε στον Αλιβιζάτο ότι δεν υπήρξε αστυνομική βία και είναι έκθετος και αναξιόπιστος».

Την στιγμή που «υπάρχει ιατρική γνωμάτευση ότι χτυπήθηκε ο κ. Ινδαρές. Πως γίνεται να χτυπήθηκε αν δεν ασκήθηκε αστυνομική βία. Ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε ψέματα και καλύπτει την έκνομη αστυνομική βία ενθαρρύνοντας έτσι την επόμενη πολύ χειρότερη».


Δεν υπάρχουν σχόλια: