ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Αλέξης Χαρίτσης: Καταφεύγουν σε ψέμα και διχασμό

Ο σκηνοθέτης Ινδαρες είναι ακπομη σαστημένος με όσα υπέστη και δεν μπορεί να ντα πιστέψει, όπως είπε σο Open TV. 'Eνιωσε γαλήνη για τη δημοσίευση του ντοκουμέντου από το Open TV και τόνισε ότι είναι πολλά από τα στοιχεία που θα δείξουν την αθωότητά του καθώς ανέφερε ότι δεν έχει καμία σχέση με την κατάληψη, όπως και οι γιοι του.

Αλέξης Χαρίτσης: Καταφεύγουν σε ψέμα και διχασμό


"Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αντί να ζητήσει συγνώμη από τον κ. Ινδαρε, την οικογένειά του & την ελληνική κοινωνία, καταφεύγει σε ψέμα & διχασμό"



«Η κυβέρνηση μπορεί να μη βρήκε το ένταλμα πριν την αντισυνταγματική εισβολή στο σπίτι του κ. Ινδαρέ, που ψάχνει εδώ και τέσσερις μέρες όλη η Ελλάδα, αλλά ανακάλυψε το πτυχίο του κ. Διαματάρη. Ποτέ δεν είναι αργά», σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «ως προς την ουσία της υπόθεσης, ο κ. Διαματάρης εμφανιζόταν ψευδώς ως πτυχιούχος και παραβίασε το Σύνταγμα έχοντας επιχειρηματική δραστηριότητα αν και υπουργός, ενώ σήμερα, ένα μήνα μετά, ανακάλυψε κάποια επιστολή που δήθεν πιστοποιεί τις σπουδές του, την οποία όμως δεν έβρισκε όταν του ζητούσαν όλοι να δώσει απαντήσεις και στοιχεία για το πλαστό βιογραφικό του».

Παράλληλα, οι ίδιες κομματικές πηγές σημειώνουν ότι «αφού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ζητάει και τα ρέστα, ενδεχομένως και από τα φιλικά της ΜΜΕ που έκραξαν τη fake αριστεία, αν κανείς άλλος δεν ανταποκριθεί, μπορεί κάλλιστα να ζητήσει η ίδια μία συγγνώμη από τον κ. Διαματάρη αποκαθιστώντας τον ως υπουργό».

Σκουρλέτης: Σίγουρα δεν καλύπτουμε την αστυνομική αυθαιρεσία

«Σίγουρα δεν καλύπτουμε την αστυνομική αυθαιρεσία. Υπάρχει. Και υπάρχει με πολλαπλές εκφράσεις. Πρώτα απ’ όλα είδαμε αυτά που έγιναν πριν από την πορεία του Πολυτεχνείου.

Να πιάνουν, δυο μέρες πριν, αφισοκολλητές στο Κερατσίνι και να τους ξεγυμνώνουν. Είδαμε τις προηγούμενες μέρες, την επίθεση στην ΑΣΟΕΕ. Βλέπουμε, ανήμερα στις 6 του Δεκέμβρη, ένα ζευγάρι νέων παιδιών, πολλές ώρες μετά την πορεία, να πηγαίνει σπίτι του και να ταπεινώνεται στον δρόμο. Ζητάνε πριν από λίγες ημέρες από μια νέα κοπέλα να βγάλει το παντελόνι της καταμεσής στην Πατησίων».

«Όταν υπάρχει μια καταγγελία επώνυμη, στο διαδίκτυο, στις εφημερίδες, ο υπουργός οφείλει τουλάχιστον να το διαψεύσει ή να το επιβεβαιώσει», επισήμανε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Πάνος Σκουρλέτης υποστήριξε ότι παραβιάζεται ο νόμος από την ίδια την Αστυνομία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η κορύφωση όλων αυτών των φαινομένων ήταν αυτό που έγινε στο Κουκάκι. Όπου μπαίνουν χωρίς εισαγγελική άδεια σε σπίτι». […] «Αυτά μπορεί να συμβαίνουν στην Λατινική Αμερική, στην Ελλάδα δεν τα έχουμε ξαναδεί. Είναι μεμονωμένα γεγονότα ή είναι η επιλογή της βίας ως μέσο καταστολής; Στο όνομα του να εφαρμοστεί η τάξη και ο νόμος, παραβιάζεται ο νόμος από την ίδια την Αστυνομία. Ξέρετε τι σημαίνει κράτος Δικαίου»; […]
«Το θέμα είναι αυτά να ερευνώνται, να ζητούνται ευθύνες και να μη τα καλύπτουμε. Να μη τα ενθαρρύνουμε». […] «Ο κ. Χρυσοχοΐδης στην απάντησή του στην επιστολή του κ. Αλιβιζάτου λέει ότι δεν υπάρχει τίποτε τέτοιο και είναι μεμονωμένα φαινόμενα. Και έχουμε πολλαπλά φαινόμενα».

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: