ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Χριστούγεννα με θέαμα στο χωριό του ΕΕΣ στον Έσπερο


Οι φωτογραφίες είναι από τις εκδηλώσεις του ΕΕΣΠ στον Έσπερο.


Το αυριανό πρόγραμμα Τρίτης, είναι πιο εντυπωσιακό και ενδιαφέρον για μικρούς και μεγάλους καθώς  στις 11:00΄ πμ έχουμε «Ταχυδακτυλουργίες» και στις 12:30΄ «Έρχονται τα Ρομπότ»


Ξεκίνησαν την π. Παρασκευή και συνεχίζονται σήμερα και αύριο στον στολισμένο ΕΣΠΕΡΟ οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με τον «Μικρό Ζαχαροπλάστη»
Το Τμήμα Ζαχαροπλαστικής των ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ μύησε μικρούς και μεγάλους στην τέχνη της Ζαχαροπλαστικής. Τα εκπληκτικά προφιτερόλ που δημιουργήθηκαν μας ενθουσίασαν  και μας γλύκαναν. Τα αγνά υλικά ήταν προσφορά του Πατρινού Super Market 3Α Αράπης.
Ταυτόχρονα  το τμήμα Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ δημιουργούσε  χαρούμενα Χριστουγεννιάτικα μοτίβα στα προσωπάκια των μικρών μας φίλων (Face Painting).
Παράλληλα το Δέντρο των Ευχών του Make a Wish γέμισε από τις επιθυμίες μικρών και μεγάλων.
Ευχαριστούμε θερμά τα ΙΕΚ Βέργη , το SM 3A Αράπης και το Make a Wish για την ευγενική συμμετοχή τους.
Χθες Κυριακή 22/12 (καιρού επιτρέποντος) προγραμματίστηκαν οι εκδηλώσεις  «Έρχονται τα Ρομπότ» παιδική Ρομποτική από την «Ακαδημία Ρομποτικής του Παν/μιου Μακεδονίας» σε συνεργασία με το SD Patras του Στάθη Καγκελάρη. Και με την συμβολή της επιχείρησης Λουκούμια ΚΟΥΛΟΥ που γλύκαναν όσους θα παραβρίσκονταν.
Πλην όμως, επειδή ως γνωστόν τα Ρομποτάκια είναι ευαίσθητα στον αέρα και τις βροχές το χθεσινό τους ραντεβού στις εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου στον Έσπερο αναβλήθηκε για αύριο Τρίτη 24/12. Οπότε το εορταστικό πρόγραμμα της παραμονής των Χριστουγέννων γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό και ενδιαφέρον για μικρούς και μεγάλους καθώς  στις 11:00’ πμ έχουμε «Ταχυδακτυλουργίες» και στις 12:30’ «Έρχονται τα Ρομπότ»

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των εκδηλώσεων με την Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της ΙΟΝΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ απόψε Δευτέρα 23/12 στις 6:00 μμ. που συνοδεύονταν από δοκιμή των παραδοσιακών κουραμπιέδων και μελομακάρονων προσφορά των ζαχαροπλαστείων «Εντελβάϊς» και της Τεντούρας Κάστρο, προσφορά της Ποτοποιίας «Χάχαλη», αναβλήθηκε λόγω βροχερού καιρού.
«Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε μαζί για Χαρούμενα και Δημιουργικά Χριστούγεννα.
Σας προτρέπουμε να προτιμήσετε για τις γιορτινές αγορές σας τα τοπικά καταστήματα» αναφέρει ενημερωτικό δελτίο του ΕΕΣΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: