ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Ο Μητσοτάκης δε φόρεσε γραβάτα στους ΜμΕ αλλά φέσι!


Ο κ. Μητσοτάκης αφού μας ενημέρωσε ότι η μεσαία τάξη διακρίνεται από την ενδυματολογική της προτίμηση στη γραβάτα, προχώρησε σε μια ακόμη εξαγγελία-απάτη, σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ και την εισφορά αλληλεγγύης, λένε κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο της ψήφισης του Προϋπολογισμού. 
Αφού λοιπόν ψήφισε προϋπολογισμό που δε προβλέπει αντίστοιχη μείωση εσόδων, εντούτοις εξήγγειλε μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ, οι οποίες απλά θα μετριάσουν τις επιβαρύνσεις που θα προκύψουν από την εξίσωση των αντικειμενικών με τις εμπορικές αξίες που έχει ήδη ενσωματώσει στον προϋπολογισμό. 

Ο κ. Μητσοτάκης μας είπε επίσης ότι ευνοεί τη μεσαία τάξη, αλλά με τον προϋπολογισμό του μάλλον δε της φόρεσε γραβάτα αλλά φέσι. Αφού ακύρωσε τα δρομολογημένα από τον ΣΥΡΙΖΑ μέτρα ελάφρυνσης: την επιπλέον μείωση του ΕΝΦΙΑ 20% μεσοσταθμικά, την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα ως 20.000 ευρώ με δραστική μείωση για μεγαλύτερα και την μείωση κατά 50% της προκαταβολής φόρου.
Κατά τα άλλα όχι μόνο δε τόλμησε να αποδοκιμάσει τα κρούσματα απρόκλητης βίας και αστυνομικής αυθαιρεσίας απέναντι σε αθώους πολίτες μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, αλλά ξεπέρασε τον εαυτό του. Ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη λέγοντας ότι για αυτό τον ψήφισαν οι πολίτες! Είναι βέβαιο ότι η συγκεκριμένη αποστροφή της ομιλίας του θα γέννησε ρίγη συγκίνησης τόσο στον κ. Βορίδη όσο και σε άλλους νοσταλγούς.
Ωστόσο η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υπερψήφισε τις δαπάνες για τον προϋπολογισμό κια υτό, όπως λένε οι ίδιοι κύκλοι, έγινε:
«Διότι έχουμε πολλές φορές δηλώσει δημόσια ότι στα εθνικά θέματα εμείς δεν θα γίνουμε Μητσοτάκης. Δηλαδή, δεν θα αντιμετωπίσουμε τα εθνικά θέματα από μικροκομματική σκοπιά επενδύοντας στον λαϊκισμό και την ψηφοθηρία, όπως έπραξε προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης και όσον αφορά τους χειρισμούς της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τα ελληνοτουρκικά αλλά και, κυρίως, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Τούτο το εννοούμε και το κάνουμε πράξη, όπως άλλωστε αποδεικνύει η εποικοδομητική κριτική που ασκούμε στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά. Σε αυτή την επιλογή μας να αφήσουμε έξω από την μικροκομματική αντιπαράθεση τα εθνικά ζητήματα εντάσσεται και η απόφαση μας να υπερψηφίσουμε τις αμυντικές δαπάνες, πράγμα που, σημειωτέον, ο κ. Μητσοτάκης ουδέποτε θεώρησε σκόπιμο να πράξει ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: