ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Πλημμύρισε και ο... Καραϊσκάκης, όπως η Πάτρα!

 

Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών, έχουν προκληθεί και στο Μεσολόγγι! Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το Σάββατο


Σοβαρά προβλήματα στη Δυτική Ελλάδα και σε χωριά της Αιτωλοακαρνανίας καταγράφονται μετά τις έντονες βροχοπτώσεις, που ξεκίνησαν από το απόγευμα σήμερα στην Πάτρα και στην απέναντι περιοχή. Πλημμύρες σε όλη την έκταση σημειώθηκαν, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να συνεχίζονται και το Σάββατο σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία.

Προβλήματα από την ισχυρή βροχή των τελευταίων ωρών, έχουν προκληθεί και στο Μεσολόγγι. Όπως μεταδίδει το messolonghinews.gr οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια για ακόμη μια φορά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τουλάχιστον 15 σπίτια έχουν πλημμυρίσει στο χωριό Καραϊσκάκης ενώ όπως μεταδίδει το astakos-news.gr, ο χείμαρρος που διασχίζει τον οικισμό ξεχείλισε.

Η δυσμενής αλλαγή του κλίματος μας δείχνει τα δόντια της, ως σημείο του τι μέλλει γενέσθαι τα επόμενα χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: