ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Αυθαιρεσία Πελετίδη με θύματα τους πλημμυροπαθείς!

 

Αν και μειοψηφία η δημοτική αρχή,  με 21 ψ. έναντι 23 ψ., δεν συμφώνησε με τους μη ΚΚΕ συμβούλους που πρότειναν μείωση δημοτικών τελών και αναστολή καταβολής υποχρεώσεων!

 

Η δημοτική αρχή αρνήθηκε την πρόταση της Ώρας Πατρών για τη μείωση των δημοτικών τελών στις πληγείσες επιχειρήσεις και οικίες, αναφέρεται σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του Γιώργου Ρώρου. 

Η πρόταση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης  αν και πλειοψήφησε  με 23 ψήφους έναντι 21 που έλαβε η δημοτική αρχή, εντούτοις δεν έγινε αποδεκτή από την παράταξη του ΚΚΕ, που για μία ακόμη φορά δεν συμφώνησε με τους μη ΚΚΕ συμβούλους, αλλά παρότι μειοψηφία αυθαίρετα απέρριψε την πλειοψηφούσα πρόταση! .

Συγκεκριμένα η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ αναφέρει τα παρακάτω:

«Για άλλη μια φορά η δημοτική αρχή αρκείται σε μια ανέξοδη πολιτική κριτική χωρίς να αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν. Συμφώνησαν όλες οι δημοτικές παρατάξεις στο διεκδικητικό πλαίσιο προς την κυβέρνηση που κατέθεσε ο Δήμαρχος, με την προσθήκη των προτάσεων της ΩΡΑ Πατρών, (την απαλλαγή ή μείωση των δημοτικών τελών και αναστολή από υποχρέωση καταβολών παλαιών οφειλών) στις πληττόμενες επιχειρήσεις και οικίες από την πρόσφατη θεομηνία. Δεν την ψήφισε η Δημοτική αρχή δια της πλαγιάς οδού...

Η Πάτρα θα πληροφορηθεί σίγουρα από την λαλίστατη δημοτική αρχή το τι διεκδικούμε ως πόλη, αλλά λίγοι θα καταλάβουν ότι αυτό που αρνήθηκε η Δημοτική Αρχή είναι η δική της δέσμευση για ανακούφιση από τις πρόσφατες ζημιές. Η πρόταση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης πλειοψήφησε  με 23 ψήφους έναντι 21 που έλαβε η δημοτική αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: