ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ν.Δ. κλαίγεται ότι αντιμετωπίζει τοξική αντιπολίτευση...

ΣΚΕΡΤΣΟΣ

Με τον παραπάνω τίτλο: «Ελεϊνό θέατρο, αν νομίζουν ότι με τέτοιο θέατρο ο κόσμος θα παραβλέψει την κυνική εγκατάλειψη του ΕΣΥ,τις προκλητικές δηλώσεις για τις ΜΕΘ, είναι γελασμένοι», η εφημερίδα της Αριστεράς ασκεί δριμεία κριτική στους βουλευτές της ΝΔ, με αφορμή πολιτικάντικη εκμετάλλευση της διαγραφής από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, του βουλευτή Παν. Κουρουμπλή, που φορτισμένος για τον θάνατο προσφιλών του προσώπων, αποκάλεσε δολοφόνους  τους βουλευτές της αντίθετης κυβερνητικής παράταξης, ζήτημα που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση για την συμπεριφορά του συνήθως πράου βουλευτή!  

Πολύ περισσότερο, που συνεχίζει να σημαίνει συναγερμό για την απειλή από την διάδοση της παραλλαγής Όμικρον ο Γιώργος Παυλάκης, γιατρός-ερευνητής στις ΗΠΑ,  όπως δείχνουν όσα είπε στο ΣΚΑΪ σήμερα το  πρωί Σαββάτου. 

«Αυτή τη στιγμή έρχεται τσουνάμι μολύνσεων κι επειδή το ένα τέταρτο των πολιτών είναι απροστάτευτοι τελείως, θα υπάρξει και τσουνάμι θανάτων και τα νοσοκομεία ζήτημα είναι να αντέξουν άλλες δύο εβδομάδες. Τα ελληνικά νοσοκομεία αντέχουν 400-500 διασωληνώσεις. Από εκεί και πέρα είναι ζήτημα χρόνου πότε θα τα “παίξουν” οι γιατροί», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Με τα παραπάνω ανησυχητικά, αντί η κυβέρνηση να σκύψει στο πρόβλημα, για να περιοριστεί η διάδοση της μόλυνσης, σύμφωνα με τον παραπάνω ερευνητή, θα χρειαστεί να κλείσουν σχολεία, καταστήματα, χώροι συνάθροισης, εκκλησίες κλπ, αψηφώντας την προειδοποίηση, επιτρέπει λειτουργία των ναών, των καταστημάτων κλπ χώρων συνεύρεσης πολιτών. Και επιδίδεται δια των Μέσων της λίστας Πέτσα, στο προσφιλές της σπορ συγκάλυψης ευθυνών του Κυρ. Μητσοτάκη!

Η εφημερίδα ΑΥΓΗ, σε σημερινό άρθρο της  στηλιτεύει την θεατρική στάση της ΝΔ, με τα παρακάτω:

«Μια οργανωμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα αποφασίζει συντεταγμένα πώς θα συμμετάσχει σε σημαντικές συζητήσεις όπως αυτή για τον προϋπολογισμό. Γίνεται καταμερισμός και συμφωνούνται τα θέματα που θα πιάσει ο καθένας. Η Βουλή δεν είναι ο χώρος όπου ο καθένας θα κάνει ό,τι νομίζει και όπως νομίζει, προτάσσοντας μάλιστα την προσωπική του προβολή απέναντι στη συλλογική στρατηγική.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Αλ. Τσίπρας διέγραψε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τον Π. Κουρουμπλή.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν ξεπλένει τη Νέα Δημοκρατία από την απίστευτη χυδαιότητα με την οποία έκανε και συνεχίζει να κάνει πολιτική, εκμεταλλευόμενη μάλιστα τη συντριπτική υποστήριξη των ΜΜΕ. Το κυβερνητικό κόμμα δεν έπεσε από τον ουρανό ούτε κανείς από όλους εμάς είναι χθεσινός.  

Όλοι θυμόμαστε την εκστρατεία μίσους για τη Μάνδρα, την ασύστολη τυμβωρυχία με το Μάτι, το ρεσιτάλ πατριδοκαπηλίας με τις Πρέσπες, τον ηθικό πανικό με το προσφυγικό. Και το πλεόνασμα πολιτικής αλητείας με αντάλλαγμα μια βουλευτική έδρα. Τώρα η Ν.Δ. κλαίγεται ότι σε κρίσιμες στιγμές αντιμετωπίζει τοξική αντιπολίτευση. Σοβαρά τώρα;

Αν νομίζουν ότι με τέτοιο θέατρο ο κόσμος θα παραβλέψει την κυνική εγκατάλειψη του ΕΣΥ, τις προκλητικές δηλώσεις για τις ΜΕΘ, τους εκατοντάδες διασωληνωμένους σε κοινά κρεβάτια και ράντζα, την απελπισία σε πολίτες και υγειονομικό προσωπικό, είναι πολύ γελασμένοι.

Ας το σκεφτούν λίγο καλύτερα, γιατί παίζοντας ελεεινό θέατρο κανείς δεν σταθεροποίησε τη θέση του στην πολιτική. Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: