ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Το βοθροκάναλο του ΣΚΑΪ συνεχίζει το δόλιο έργο του!

 


 

«Θεόσταλτος ο Κούλης, θεόπεμπτος ο Ανδρουλάκης ,που πας εσύ ρε Τσίπρα ανάμεσα στα θερία άθεος άνθρωπος;» ρωτά ο φίλος Λάμπρος Λαμπρόπουλος, για τη μαϊμού-δημοσκόπηση!

 Καλώς τον κι ας άργησε. Ήταν να μην αποφασίσει να έρθει πάλι στο προσκήνιο. Τι κι αν η  δημοσκόπησή του για την πρωτιά στο ΚΙΝΑΛ έγερνε υπέρ του δεξιόστροφου Λοβέρδου.... Τι αν κι αν χωρίς ίχνος ντροπή, χωρίς καν να κοκκινίσει από την ξεφτίλα που υπέστη, λόγω της αναξιοπιστίας που κατέδειξε το εκλογικό αποτέλεσμα υπέρ Ανδρουλάκη, για τις δημοσκοπήσεις που δημοσίευε...

Αυτός εκεί, αταλάντευτος και με τα μούτρα ''μουντζουρωμένα'' από το φούμο τις ξεφτίλας που του έριξαν οι ψηφοφόροι, συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του!

Αφού εγκατέλειψε στα άχρηστα τον Λοβέρδο, τον βγάζει σε εφεδρεία και γέρνει συρόμενος  ως σκώληκας στα πόδια του νέο ηγέτη του ΚΙΝΑΛ, γλύφοντας και σκουπίζοντας τα πόδια του, ως λυσσασμένο σκυλί, έτοιμο να δαγκώσει ανά πάσα στιγμή!

Ο λόγος για το βοθροκάναλο του ΣΚΑΪ, που έπιασε έργο μπόχας από τα υπόγεια της αναξιοπιστίας του, αντί να ασχοληθεί με τα συμπεράσματα της ιατρικής έρευνας που καταδεικνύει τους λόγους θανάτου χιλιάδων συμπολιτών μας, αντίστοιχων χιλιάδων οικογενειών που  ακόμη θρηνούν τους νεκρούς τους, από την αμέλεια του Πρωθυπουργού, δήθεν σωτήρα.

Και αντί να επισημάνει την εξαφάνιση των επιδημιολόγων από τα τηλεοπτικά πάνελ, μετά την ανησυχητική αποκάλυψη, έτρεξε να προστατεύσει το βαλάντιό του, από ενδεχόμενη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, που θα τον υποχρεώσει να πληρώνει για την τηλεοπτική συχνότητα που κατέχει και την αμαρτωλή σχέση του με την λίστα Πέτσα. Αναγκαία λοιπόν μία ακόμη δημοσκόπηση, έστω προερχόμενη και από  αναξιόπιστη εταιρία.  

Με αφορμή  την νέα δημοσκόπηση, ο φίλος Λάμπρος Λαμπρόπουλος ανάρτησε στην προσοπική του σελίδα στο fb τα παρακάτω:        

«Κι εκεί που περιμένεις να δεις τον σεισμό που προκάλεσε η έρευνα Τσιόδρα-Λύτρα, τσουπ σου πετάει μια δημοσκόπηση ο Σκάι-ξεφτίλες για τον καλύτερο εκφραστή λέει του Κέντρου!!!..

Θεόσταλτος ο Κούλης, θεόπεμπτος ο Ανδρουλάκης ,που πας εσύ ρε Τσίπρα ανάμεσα στα θερία άθεος άνθρωπος;

Σου βάζει και τον ψεύτη, τον απατεώνα, τον δολοφόνο που έκρυβε την έρευνα να είναι μπροστά 10,3 μονάδες και οι 20.000 νεκροί της πανδημίας τώρα δικαιώνονται...».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: