ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

FINAL 4 Κυπέλου Γυναικών: Μία πετυχημένη διοργάνωσηΜε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Final for Κυπέλλου Γυναικών Βόλει στη Σαντορίνη το διήμερο 02-03 Μαρτίου 2018!
Ο Δήμος Θήρας και το ΔΑΠΠΟΣ σε συνεργασία με την Ε.Ο.ΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) και τον Α.Ο. Θήρας διοργάνωσαν ένα από τα καλύτερα Final 4 των τελευταίων χρόνων, αν όχι το καλύτερο, σύμφωνα με τα λεγόμενα συμμετεχόντων και προσκεκλημένων.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο – και τις δύο μέρες – πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες σε κλίμα ιδιαίτερα αθλητικό. Οι φίλαθλοι όλων των ομάδων υποστήριξαν τις αθλήτριες και τις δύο μέρες δημιουργώντας ένα κλίμα γιορτής.
Ο πρόεδρος κ. Λευτέρης Τζούρος και τα στελέχη του ΔΑΠΠΟΣ εργάστηκαν πυρετωδώς έτσι ώστε το Κλειστό Γήπεδο της Σαντορίνης να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες μιας μεγάλης διοργάνωσης. Το φετινό Final 4αποτελεί την τρίτη μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιείται στη Σαντορίνη τα τελευταία 8 χρόνια (SuperCup Ανδρών 2010, Final 4 Γυναικών 2013), γεγονός που ανοίγει το δρόμο και για διεθνείς διοργανώσεις. Ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος ανέφερε χαρακτηριστικά «Στόχος δικός μου αλλά και του αθλητικού οργανισμού Σαντορίνης είναι ένας: να αναπτυχθεί ο αθλητισμός προς όφελος της νεολαίας. Είναι πολύ σημαντικό να ασχολούνται οι νέοι με τον αθλητισμό και όχι με δραστηριότητες που δεν είναι προς το συμφέρον τους».
Ο Δήμος Θήρας με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης ευχαριστεί:
-         Το ΔΑΠΠΟΣ και τα στελέχη του για το συντονισμό της διοργάνωσης,
-         Την Ε.Ο.ΠΕ για την άψογη συνεργασία,
-         Τον Α.Ο Θήρας για την καθοριστική συμβολή του στη διοργάνωση,
-         Την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ Θήρας, το Λιμεναρχείο και την εταιρεία φύλαξηςΜπαλόπητας Ιωάννης για τη διατήρηση της ασφάλειας στον χώρο,
-    Τους μεγάλουςχορηγούς Blue StarDrakoutros Travel & Aegean Airlines για την έμπρακτη υποστήριξή τους,
- Τα MME (τοπικά, περιφερειακά και πανελλαδικά) και τους δημοσιογράφουςγια τηνάρτια κάλυψη της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: