ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Βουλή: Αποκαλύψεις του Π. Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατήγγειλε ότι πληρώνονταν προμήθειες και υπηρεσίες δύο φορές, κάνοντας λόγο για «συμμορία» μέσα στο ΚΕΕΛΠΝΟ.


Ποντικοί στα 230 εκατ. του ταμείου

ΓΙΑ «ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ», ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο Π. ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ: «ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ -ΔΙΟΤΙ ΤΟ 2011 ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ- ΤΟ 2012, 2013 ΚΑΙ 2014 ΕΙΝΑΙ Η  ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ»



Τα στοιχεία προέκυψαν τις τελευταίες 10 μέρες όταν η ηγεσία του υπουργείου Υγείας κατάφερε να συγκεντρώσει όλους τους ισολογισμούς, δείχνουν πως πράσινοι και μπλε «ποντικοί» κατασπάραξαν το ταμείο για την Υγεία των ασφαλισμένων. Το ΚΕΕΛΠΝΟ υπέστη λεηλασία 230 εκατομμυρίων ευρώ, ευθύς ως από το 2007 σταμάτησαν οι έλεγχοι. Το ερώτημα είναι τι έγιναν και ποιοι τα ωφελήθηκαν αυτά τα εκατομμύρια;

Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα κατάστασαη. Από τα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ λείπουν 230 εκατ. ευρώ, όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης καταθέτοντας σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας. Το ποσό αυτό λείπει από το 2007 και μετά είπε ο Π. Πολάκης. Και εκτός τούτου, ως κάτι να συμβαίνει, η αξιωματική αντιπολίτευση παίρνει τους κολλητούς της και φεύγει άρων-άρων από την Εξεταστική Επιτροπή για να μην υποχρεωθείμ να απαντήσει. 

Παράλληλα ο πρωην Υπ. Υγείας Α. Λοβέρδος διαπιστώνει κακόβουλες πράξεις από την κυβέρνηση, που αποσκοπούν να τον ενοχοποιήσουν: Τα 230 εκατ. ευρώ, όμως λείπουν από το ταμείο του ΚΕΕΛΠΝΟ όσο ήταν και αυτός υπουργός Υγείας.

Τα στοιχεία προέκυψαν τις τελευταίες 10 μέρες όταν η ηγεσία του υπουργείου Υγείας κατάφερε να συγκεντρώσει όλους τους ισολογισμούς, προέκυψε το αδόκητο!

«Ενώ το ΚΕΕΛΠΝΟ πήρε 750 εκατ. και ξόδεψε 522 εκατ. ευρώ, το ταμειακό υπόλοιπο των λογαριασμών του ΚΕΕΛΠΝΟ, που ήταν παραδόξως πολλοί, είναι 3.173.703 ευρώ. Πού είναι τα υπόλοιπα; 

Αυτό σημαίνει άμεση επέμβαση εισαγγελέα», τόνισε ο Π. Πολάκης και πρόσθεσε: «Εδώ είναι που πήγαν και που βρίσκονται 230 εκατ. ευρώ. Έμαθα ότι ειδικά τα τελευταία χρόνια -διότι το 2011 σταμάτησαν να πηγαίνουν ορκωτοί ελεγκτές- το 2012, 2013 και 2014 είναι μαύρη τρύπα».

Ακόμη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατήγγειλε ότι πληρώνονταν προμήθειες και υπηρεσίες δύο φορές, κάνοντας λόγο για «συμμορία» μέσα στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
Αποκαλύψεις του Π. Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: