ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Έφερε την Αστυνομία κοντά στον πολίτη. Ποιος άλλος;

 

Μα ο παρολίγο ιδιοκτήτης του υπ. ΠΡΟ-ΠΟ που ξέχασε βέβαια το τακτικό ξυλοκόπημα των πολιτών που διεκδικούσαν δικαίωμα χρήσης επί των πλατειών!

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε μία μακροσκελή ομιλία που χαρακτηρίστηκε από φαφλατάδικες αναφορές, ευχαρίστησε τους «αστυνομικούς που βρέθηκαν δίπλα στον πολίτη», ξεχνώντας βέβαια το τακτικό ξυλοκόπημα των πολιτών που διεκδικούσαν δικαίωμα χρήσης επί των πλατειών. 

Επίσης ευχαρίστησε τους πυροσβέστες, τους αξιωματικούς, τους γενικούς γραμματείς, τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ενώ έκανε προσωπική αναφορά στον Νίκο Χαρδαλιά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προφανώς γιατί τον απάλλαξε από το υπουργείο Προστασία Πολίτης, το οποίο λίγο έλειψε, λόγω μακροχρόνιας παραμονής του να πιστέψει η κοινή γνώμη ότι το είχε πάρει παραμάσχαλα!.

«Αποχαιρετώ το υπουργείο, αλλά όχι τον δημόσιο βίο», ανέφερε ο απερχόμενος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προκαλώντας ρίγη ανακούφισης από το βάρος του σε όσους άκουσαν και τηλεοπτικά τις μεγαλοστομίες του.

«Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα μείνει την ιστορία με χρυσά γράμματα, ως υπουργός που συνέβαλε στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη» είπε από την πλευρά του ο νέος υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, γυρίζοντάς μας στο μακρινό παρελθόν!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: