ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ο ναύαρχος Ε.Αποστολάκης ως νέος «Κανάρης» έβαλε «μπουρλότο» στον Κ. Μητσοτάκη

 


«Το φυσάνε και δεν κρυώνει» στου Μαξίμου οι κυβερνητικοί!

Ο Ε. Αποστολάκης κατήγαγε την μεγαλύτερη νίκη του όχι ως ναύαρχος επί του πεδίου της μάχης, αλλά ως πολιτικός σήμερα, τινάζοντας στον αέρα ως νέος «Κανάρης» την «ναυαρχίδα» του κυβερνητικού στόλου, τον πολυδιαφημισμένο ανασχηματισμό, αναφέρει το σάιτ pronews.gr.

Σήμερα το πρωί, μετά τις 12.00 ο Α.Τσίπρας του ξεκαθάρισε ότι μια τέτοια επιλογή και με τον τρόπο που ο κ. Μητσοτάκης την επιδιώκει, δηλαδή σε επίπεδο εντυπώσεων και προσώπων και όχι ουσίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, δεν αποτελεί πρόσκληση σε συνεννόηση αλλά πρόσκληση σε αποστασία.

Ο Ε.Αποστολάκης του απάντησε ως εξής: «Πρόεδρε με παγίδευσαν. Μου είπαν ότι υπάρχει συναίνεση γιατί αυτό το σχέδιο μπορεί μόνο έτσι να προχωρήσει. Απ’ ό,τι καταλαβαίνω από την αντίδρασή σας, συναίνεση δεν υπάρχει. Θα κάνω δήλωση που θα λέω ότι δεν αποδέχομαι την πρόταση».

Ο Ε. Αποστολάκης τον διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται με αυτούς τους όρους να αποδεχθεί να γίνει υπουργός του Κ.Μητσοτάκη. Στην απόφαση αυτή τον ενθάρρυνε και μεγάλος επιχειρηματίας, στενός φίλος του Ε.Αποστολάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά από αυτά τα δεδομένα, υποστηρίζει ότι ο ανασχηματισμός εξελίσσεται σε «ιστορικό φιάσκο» και καταλογίζει στον πρωθυπουργό προσπάθεια «εξαγοράς» του κ.Αποστολάκη.  

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:  

«Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο. Τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του «επιτελικού κράτους».

Όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του. 

Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα».

Το τελευταίο τηλεφώνημα του Ε.Αποστολάκη με τον Α.Τσίπρα αποδείχθηκε καθοριστικό για την απόρριψη από  τον πρώτο της πρότασης Μητσοτάκη (είχε ανακοινωθεί ήδη) για την θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας.

Φυσικά στην κυβέρνηση «το φυσάνε και δεν κρυώνει» το φιάσκο, το οποίο εκτός των άλλων δείχνει και πόσο ελάχιστος βίος της απομένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: