ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ο Αχαιός Ανδρ. Κατσανιώτης υφυπ. απόδημου ελληνισμού

Προσπάθεια της ΝΔ να υπερκεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ, που δραστηριοποιείται στον νομό Αχαΐας

 Μία θέση για υφυπουργό από την Πάτρα, την πόλη όπου η ΝΔ εναγωνίως προσπαθεί να υπερκεράσει τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επιφύλαξε ο... δειλός ακροδεξιός ανασχηματισμός, που αλλιώς ξεκίνησε κι αλλιώς κατέληξε! 

Σημειώνεται ότι ο ηττηθείς ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές του 2019, αποτέλεσε κάστρο του κόμματος καθώς εξέλεξε 4 βουλευτές στην Αχαΐα!
Και το σπουδαιότερο ήταν πως σε επίπεδο γενικής πολιτικής τακτικής ο κ. Μητσοτάκης έπεσε στην παγίδα που προσπάθησε να στήσει στον ΣΥΡΙΖΑ με την απόπειρα εγκλωβισμού του τ. υπουργού Εθνικής Άμυνας του κόμματος κ. Αποστολάκη.

Τούτο δοθέντων, με  τον ορισμό νέου πολιτικού προϊσταμένου, και αφού ο Ευαγγ. Αποστολάκης δεν αποδέχθηκε την υπουργοποίησή του, ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά την καθαίρεση Χρυσοχοΐδη, θα διατηρήσει το σύνολο των σχετικών αρμοδιοτήτων, ενώ τον επιχειρησιακό συντονισμό θα έχει ο σημερινός γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.

Έτσι το κυβερνητικό σχήμα διαμορφώνεται ως εξής:

  • Τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.
  • Τη θέση του υπουργού Υγείας αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Πλεύρης.
  • Τη θέση της αναπληρωτού υπουργού Υγείας αναλαμβάνει η Ασημίνα Γκάγκα.
  • Τη θέση του υπουργού Τουρισμού αναλαμβάνει ο Βασίλειος Κικίλιας.
  • Τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τον απόδημο ελληνισμό αναλαμβάνει ο Ανδρέας Κατσανιώτης.
  • Τη θέση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει ο Νικόλαος Χαρδαλιάς.
  • Τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αρμόδιου για την αλιευτική πολιτική αναλαμβάνει ο Σίμος Κεδίκογλου.
  • Τη θέση του υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών αρμόδιου για θέματα μεταφορών αναλαμβάνει ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.
  • Συνιστάται θέση υφυπουργού στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών με αρμοδιότητα τις υποδομές. Τη θέση αναλαμβάνει ο έως σήμερα γενικός γραμματέας Γεώργιος Καραγιάννης.
  • Η θέση του υφυπουργού Οικονομικών αρμόδιου για το χρηματοπιστωτικό σύστημα καταργείται.


Δεν υπάρχουν σχόλια: