ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Υπάρχει άπλετος χρόνος για κηρύγματα μίσους στα κανάλια


Με ένα τρίχρονο παιδί νεκρό στο Αιγαίο και αγνοούμενους μετά από σύγκρουση λέμβου που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες με σκάφος του Λιμενικού, ακροδεξιοί μαϊντανοί έχουν άπλετο χρόνο να διασπείρουν το μίσος στην κοινή γνώμη μέσω των δημόσιων συχνοτήτων των καναλιών.


Πιο γρήγορος και από τον άνεμο, ο Κ. Μπογδάνος στην διασπορά ψευδών ειδήσεων και στην στοχοποίηση πολιτών στον ΑΝΤ1 είχε άπλετο χρόνο για το παραλήρημα μίσους κατά συνανθρώπων του.

«Δεν τους θέλουμε» φώναζε την ώρα που άρχισαν πάλι μωρά να πνίγονται στο Αιγαίο. «Να στείλουμε αυτούς τους ανθρώπους από εκεί μας ήρθαν».

Την ίδια ώρα η ρητορική της Ν.Δ. επιστρέφεται πίσω από τις ίδιες ακραίες φωνές που «χαϊδεύει» καθώς στα Βρασνά οι κάτοικοι είπαν «δεν τους θέλουμε» τους πρόσφυγες από τη Σάμο και ζητούν «να κλείσουν τα σύνορα» με αποτέλεσμα τα πούλμαν που τους μεταφέρουν να περιπλανώνονται άνευ προορισμού στην Εθνική Οδό.

Εννοείται ότι για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε χρόνος να μιλήσει…

Κατ. Μπρ.-av gi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: