ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Τσοβόλας: Λάθος οι εξαιρέσεις από την προανακριτική

«Είναι στην κρίση της επιτροπής να δεχθεί ή όχι την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση αλλά αν  θέλει να αναζητήσει την αλήθεια ο Εισαγγελέας θα πρέπει να ικανοποιεί τέτοια αιτήματα για την εξακρίβωση της αλήθειας» υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημ. Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας.


Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου στο ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι: «Αυτό δεν μπορεί να γίνει για τους προστατευόμενους μάρτυρες γιατί δεν ειδοποιείται ο ύποπτος. Όταν υπάρχει προκαταρκτική εξέταση δεν υπάρχει κατηγορούμενος υπάρχει ύποπτος και θα αποφασιστεί μετά αν θα ασκηθεί δικαστική δίωξη».

Δεν πιστεύω στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής

«Αυτές οι διαδικασίες δεν είναι διαδικασίες που πείθουν τον ελληνικό λαό είτε είναι το ένα κόμμα στην εξουσία είτε το άλλο. Δέχθηκα με χαρά την υπεράσπιση του Δ. Παπαγγελόπουλου διότι δεν πιστεύω στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής».

 «Ο κ. Σαμαράς έχει κάνει μήνυση κατά του κ. Παπαγγελόπουλου. Ως μηνυτής έχει δικαίωμα ο κατηγορούμενος να καλέσει κατ’ αντιπαράστασή. Ο μηνυτής είναι και πολιτικός ενάγων είναι μάρτυρας. Εγώ λειτουργώ νομικά και ως πολίτης διότι δεν μπορεί να μην ασκεί τα δικαιώματα του όταν ασκείται μήνυση από κάποιον» απάντησε ο Δ. Τσοβόλας σε ερώτηση δημοσιογράφου στο πάνελ.

Στην δικογραφία υπάρχει το όνομα του πολιτικού προσώπου που δόθηκε ο τραπεζικός του λογαριασμός από το FBI

«Αναφέρετε στην δικογραφία το όνομα του πολιτικού προσώπου για το όποιο δόθηκε τραπεζικός λογαριασμός από το FBI στους Έλληνες Δικαστές. Ο ύποπτος έχει τα δικαιώματα που προβλέπει ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας για κάθε πολίτη»

Λάθος οι εξαιρέσεις που ζητήθηκαν εκατέρωθεν υποστήριξε ο Δημήτρης Τσοβόλας διότι σύμφωνα με το άρθρο 15, 16 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όταν υπάρχει υπόνοια μεροληψίας ο κατηγορούμενος μπορεί να ζητήσει την εξαίρεση. Όταν γίνεται συζήτηση στην Βουλή και μιλάνε υπέρ της παραπομπής είναι βεβαιότητα μεροληψίας και όχι απλή υπόνοια, άρα θα έπρεπε να εξαιρεθούν όλοι.

Παράδοξο να είναι και βουλευτής και Εισαγγελέας κάποιος για αυτό αυτά τα καθήκοντα δεν πρέπει να είναι στην Βουλή. Αναφορικά με την εξαίρεση για τους Τζανακόπουλο, Πολάκη, ισχύει το ίδιο με όσους μιλάνε στην Βουλή αφού ταυτόχρονα είναι βουλευτές Ν.Δ. ΚΙΝΑΛ άρα υποστηρίζουν την παραπομπή του ύποπτου. Θα έπρεπε να έχουν εξαιρεθεί όλοι.

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: