ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Νομοσχέδιο που κλέβει από τους εργαζομενους

«Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ κλέβει από τους εργαζόμενους ό,τι κέρδισαν με πολύ κόπο με την έξοδο από τα Μνημόνια. Κι αν δεν είναι από ιδεοληψία τότε είναι από εκδικητικότητα και ρεβανσισμό. 


Όχι προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πρωτίστως προς τους εργαζόμενους. Σε κάθε περίπτωση να είναι βέβαιος ο κόσμος που μας ακούει ότι αυτή η οπισθοδρόμηση δεν θα είναι ούτε μόνιμη ούτε οριστική», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου στη συζήτηση του «αναπτυξιακού» νομοσχεδίου στην ολομέλεια της Βουλής.

Η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «το περιεχόμενο του νομοσχεδίου το είχε περιγράψει με σαφήνεια ο κ. Μητσοτάκης στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ στις 29/05/2018 όπου είχε μιλήσει για προβληματικό συνδυασμό “τριών παραγόντων: 

Της επεκτασιμότητας των συλλογικών συμβάσεων σε όλο το εύρος της οικονομίας, της δυνατότητας μονομερούς προσφυγής στη διαιτησία και της αρχής της υπερίσχυσης των κλαδικών συμβάσεων έναντι των επιχειρησιακών” και δήλωνε ότι “είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε αυτές οι ρυθμίσεις να αναβιώσουν με τον τρόπο που τις σχεδιάζει η σημερινή Κυβέρνηση”. 

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο κ. Μητσοτάκης συμπυκνώνει απευθυνόμενος στον ΣΕΒ το περιεχόμενο του σημερινού νομοσχεδίου. Εκεί ήταν βέβαια πιο ειλικρινής και περιέγραψε με σαφήνεια την κατάργηση της αρχής της επεκτασιμότητας, της αρχής της ευνοϊκότερης ρύθμισης και της μονομερούς προσφυγής στη διαιτησία που το σημερινό νομοσχέδιο υλοποιεί. Τώρα προσπαθούν να μας πουν ότι δεν κάνουν αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: