ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

11 χιλάδες εγγραφές την πρώτη εβδομάδα στον ΣΥΡΙΖΑ


Πώς εξελίσσεται η καμπάνια για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ ερωτήθηκαν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η καμπάνια μέσω διαδικτύου συνεχίζεται και ο Αλ. Τσίπρας έριξε το προσωπικό του βάρος βάζοντας το αποτύπωμά του στο νέο σποτ, π[ου κυκλοφόρησε.
Και η απάντηση είναι η παρακάτω:

«Ήδη κατά την πρώτη βδομάδα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας iSYRIZA, έχουμε 11.000 εγγραφές, χωρίς να υπολογίσουμε τις επανεγγραφές που θα κάνουν τα περίπου 20 χιλ. μέλη της προεκλογικής εποχής. Επιχειρούμε να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση με τον αριστερό, προοδευτικό και δημοκρατικό κόσμο, μια νέα σχέση της κοινωνίας με την πολιτική. 
Είμαστε αισιόδοξοι γιατί εκδηλώνεται πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο ηλεκτρονικά όσο και στις περιοδείες που πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι σύμμαχοί μας.
Ο Αλ. Τσίπρας ολοκλήρωσε μόλις τη δεύτερη περιοδεία του σε Χανιά και Ρέθυμνο. Στόχος μας είναι, μαζί με τα στελέχη και τους συμμάχους μας, να οργώσουν ολόκληρη την Ελλάδα, να δραστηριοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες ως ενεργά μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ. Για να συνδιαμορφώσουμε τη νέα πολιτική πραγματικότητα, να προασπίσουμε τη δίκαιη ανάπτυξη, τα δικαιώματα των εργαζομένων, την κοινωνική δικαιοσύνη, το περιβάλλον και να εμβαθύνουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: