ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Επώασαν το αυγό του φιδιού που δάγκωσε τον Παπαχρήστου!

 


Ο δημοσιογράφος και Σύμβουλος Έκδοσης της εφημερίδας "Τα ΝΕΑ'' έπεσε θύμα τραμπούκικης επίθεσης, α λα Βαξεβάνη - Επιλεκτική καταδίκη από Μαρινάκη!

Επίθεση από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη δέχθηκε ο δημοσιογράφος και Σύμβουλος Έκδοσης της εφημερίδας "Τα ΝΕΑ", Γιώργος Παπαχρήστου.

Η επίθεση στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο έγινε χθες στο ΟΑΚΑ μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μπράγκα, μπροστά σε δεκάδες θεατές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το ΒΗΜΑ, σύμφωνα με την καταγγελία του Γιώργου Παπαχρήστου, ο εφοπλιστής συνοδευόμενος από δύο μπράβους, τον πλησίασε τη στιγμή που συνομιλούσε με συνάδελφο του και τον αιφνιδίασε χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Ο εφοπλιστής σύμφωνα με τον δημοσιογράφο τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει λέγοντάς του μεταξύ άλλων ότι είναι τελειωμένος. Κάποια στιγμή ο εφοπλιστής έδωσε εντολή στους μπράβους του δε, «να τον σκοτώσουν» επί τόπου.

Σε κατάσταση εκτός εαυτού, ο εφοπλιστής προχώρησε σε συκοφαντικές αναφορές και ύβρεις κατά του δημοσιογράφου και της οικογένειάς του.

Η δικογραφία κατά του εφοπλιστή αφορά σε απειλή σωματικής ακεραιότητας και επίθεση ενώ σύμφωνα με τη  ΕΡΤ, αναμένεται και ένταλμα σύλληψης κατά του εφοπλιστή. 

Καταδικάζουν την επίθεση στον Γιώργο Παπαχρήστου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, τονίζοντας ότι η ελευθερία του Τύπου αποτελεί βασική αρχή της Δημοκρατίας και τραμπούκικες ενέργειες δεν χωρούν.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε χθες ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, επειδή ο δράστης είχε ενοχληθεί από την δημοσιογραφική του δουλειά. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση και θα αποφανθεί. Η ελευθερία του Τύπου αποτελεί βασική αρχή της Δημοκρατίας μας και τραμπούκικες ενέργειες δεν χωρούν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά του ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του καταδίκασε την επίθεση τον Γιώργο Παπαχρήστο.

«Απερίφραστη η καταδίκη μας στην τραμπούκικη επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Οι επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων στρέφονται εναντίον της ελευθερίας του Τύπου, εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας. Και το πολιτικό σύστημα της χώρας οφείλει σταθερά και πάντα να βρίσκεται απέναντι σε αυτές», τονίζει και καταλήγει:

«Δυστυχώς, για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν ισχύει το ίδιο για όλες τις περιπτώσεις βίας εναντίον δημοσιογράφων», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με έμμεση αναφορά στην στάση της ΝΔ κια με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε προ ημερών ο Κώστας Βαξεβάνης!

Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την επίθεση κατά του Γιώργου Παπαχρήστου, κάνοντας λόγο για «αποτρόπαιες πράξεις» και τονίζοντας την ανάγκη «να προστατεύουμε με κάθε τρόπο τη δημοκρατία και τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών».

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος αναφέρεται αρχικά: «Καταδικάζουμε με απόλυτο τρόπο την άγρια επίθεση, που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα χθες το βράδυ με συνέπεια τον τραυματισμό και τη μεταφορά του σε νοσοκομείο».

ΣΧΟΛΙΟ του Istologiou G. Mosxou:

Εδώ γεύτηκαν αυτά που καλλιέργησαν. Ο Γιώργος Παπαχρήστου των «Νέων» είναι ο άνθρωπος που έγγραφε τα έντερά του λόγια για τον Τσίπρα, την δήθεν βίλα του και άλλες βρωμιές. Υποχρεώθηκε δικαστικά σε δημόσια συγγνώμη, αλλά αυτό δεν τον προφυλάσσει από το αβγό του φιδιού που επώασε η ΝΔ και ο ίδιος και να το αποτέλεσμα. Όλοι καταδίκασαν την πράξη και ο ίδιος ο Μαρινάκης της ΝΔ, που έκανε και δήλωση. Αλλά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έκανε δήλωση καταδίκης της πράξης του τραμπούκου κατά του Κώστα Βαξεβάνη, που μάλιστα έχει πέσει θύμα συμβολαίου θανάτου! Ούτε καταδίκασαν οι φιλοκυβερνητικοί φίλοι του Γιώργου Παπαχρήστου την ναζιστική συμπεριφορά κατά των οπαδών της ΑΕΚ, που είχε και νεκρό, από τους Κροάτες δολοφόνους φασίστες. Βλέπουν τον φασισμό σαν φυσικό τους σύμμαχο σε κάποια στιγμή. Καιρός είναι να ξανασκεφτούν την στάση τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: