ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Έβρος: Ξέφυγε ξανά η φωτιά – Μάχη των κατοίκων

ΦΩΤΙΑ ΔΑΔΙΑ 

Ενεργά παραμένουν τα δύο μέτωπα της πυρκαγιάς στον Έβρο, στις περιοχές της Λεπτοκαρυάς και ειδικότερα στη θέση Μεγάλο Ρέμα και στην Κοτρωνιά.

Το έργο της κατάσβεσης, παρά τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις -επίγειες και εναέριες- που επιχειρούν αδιάλειπτα στην περιοχή, τις τελευταίες ώρες καθίσταται ακόμη δυσκολότερο κυρίως στο πύρινο μέτωπο της Κοτρωνιάς καθώς η αλλαγή στην κατεύθυνση των ανέμων σε νοτιάδες, από βορειοανατολικούς που έπνεαν κόντρα στις φλόγες τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα σπρώχνει τη φωτιά με την πορεία της να μοιάζει ανεξέλεγκτη.

Το πύρινο μέτωπο καίει ανεξέλεγκτο καθώς οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις πολλαπλές εστίες φωτιές και τις συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Nέο μήνυμα 112 εστάλη στους πολίτες που βρίσκονται στο Σιδηρώ, να απομακρυνθούν προς το Μέγα Δέρειο αλλά και από την περιοχή Γιαννούλη να εγκαταλείψουν προς Σουφλί.

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στον Έβρο καθώς συνεχίζεται για 12η μέρα η καταστροφή δασών, δασικών εκτάσεων αλλά και παραγωγικών μονάδων, όπως καλλιεργειών και κτηνοτροφικών μονάδων που συνδέονται άμεσα με την οικονομική ευμάρεια της περιοχής.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: