ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

435 εκ. ευρώ η ΝΔ, 405 εκ. ευρώ το ΠΑΣΟΚ τα χρέη τους


Εδώ είναι λοιπόν να αποδείξει ότι εννοούσε αυτά που έλεγε, ο Γ. Φλωρίδης. Τι σόι υπουργός Δικαιοσύνης είναι, να ανέχεται τους μπαταχτσήδες να χρωστούν εκατομμύρια! Και να τραβολογούν ΑΜΕΑ για 880  ευρώ κοινόχρηστα;

Για ακόμα μία χρονιά, αυξάνονται κατά δεκάδες εκατ. ευρώ τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, όπως προκύπτει από τη δημοσίευση των ισολογισμών των κομμάτων για το 2022. 

Το χρέος της ΝΔ φτάνει πλέον τα 435 εκατ. αυξημένο κατά 44 εκατ. σε σύγκριση με το 2021 λόγω των υποχρεώσεων για την εξυπηρέτηση των δανείων του κυβερνώντος κόμματος. 

Ανάλογη η αύξηση και στα χρέη του ΠΑΣΟΚ, που έσπασαν κι αυτά το φράγμα των 400 εκατ., στα 405 εκατ. ευρώ. Ενώ λοιπόν όφειλαν να έχουν δημοσιεύσει τα στοιχεία από τις 31 Μαΐου, με «ειδική ρύθμιση έδωσαν δίμηνη παράταση».

Όπως προκύπτει από τον ισολογισμό της Νέας Δημοκρατίας, που δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2023, για ακόμα μία χρονιά τα χρέη του κόμματος αυξάνονται κατά δεκάδες εκατομμύρια, φτάνοντας συνολικά τα 435 εκατ. ευρώ. 

Η αύξηση οφείλεται στα 47 εκατ. ευρώ από τόκους και έξοδα τραπεζών, δηλαδή από τις δανειακές υποχρεώσης της Νέας Δημοκρατίας, που δεν αποπληρώνται.

Στα 405 εκατ. είναι πλέον το χρέος του ΠΑΣΟΚ, λόγω και εδώ της αύξησης των χρεών προς τράπεζες. Τα χρέη του κόμματος αυξήθηκαν κατά 43 εκατ. ευρώ.Πριν μερικούς μήνες, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, είχε υποσχεθεί πως όλα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ θα ρυθμιστούν. Ο δε πρόεδρος της ΝΔ είχε πει ότι το χρέος της ΝΔ θα αποπληρωθεί με την καταβολή από τα μέλη της ένος καφέ κάθε μήνα. «Ένα καφεδάκι» είχε πει χαρακτηριστικά! 

Πέμπτος χρόνος όμως και τα χρέη έφθασαν στο... Θεό. 840 εκατομμ. και για τα δύο κόμματα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ, που χρωστούσε 10 εκατομμ., σήμερα δεν χρωστάει ούτε δεκάρα! 

Ο υπ. Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, στις προγγραματικές του δηλώσεις είχε πει ότι δεν είναι ανεχτό και θα διερευνούσε αυτό το σκάνδαλο, του... ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι πίστευε. Όταν του σφύριξαν ότι αυτή είναι δουλεία της ΝΔ από 2014, και ο Μητσοτάκης είπε ότι είναι προσωπικές δηλώσεις του Φλωρίδη αυτά, έκανε το κορόιδο. 

Εδώ είναι λοιπόν να αποδείξει ότι εννοούσε αυτά που έλεγε, ο Γ. Φλωρίδης. Τι σόι υπουργός Δικαιοσύνης είναι, να ανέχεται τους μπαταχτσήδες να χρωστούν εκατομμύρια, που σε λίγο θα φθάσουν το ένα δισεκατομμύριο και στην άλλη πλευρά να γίνεται έξωση μονογονεϊκής οικογένειας ΑΜΕΑ με την συνδρομή Πυροσβεστικού και Αστυνομίας για 880 ευρώ χρέος από κοινόχρηστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: