ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Αμέριμνη για τη "Μέριμνα" η δημοτική Αρχή Πελετίδη;

  Σοβαρή καταγγελία για τραμπουκισμό διοικητικού μέλους της παράταξης Πελετίδη στο Ίδρυμα, εις βάρος εργαζομένου του Ιδρύματος, που δέχθηκε χαστούκι και η υπόθεση έφθασε στο Αστυνομικό Τμήμα

«Το από 17/07/2023 αίτημα προς τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη του Θεραπευτικού παιδαγωγικού κέντρου Πατρών "Η Μέριμνα" δε συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο τις 27/7 με αποκλειστική ευθύνη της δημοτικής αρχής» αναφέρεται σε καταγγελία της δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών του Γιώργου Ρώρου, η οποία συνάμα φέρνει στη δημοσιότητα σοβαρή καταγγελία για τραμπουκισμό διοικητικού μέλους της παράταξης Πελετίδη στο Ίδρυμα, εις βάρος εργαζομένου του Ιδρύματος, που δέχθηκε χαστούκι και ερωτά εάν αληθεύει και τι μέτρα έλαβε η δημοτική Αρχή, ενώ η υπόθεση έφθασε στο Αστυνομικό Τμήμα!

Επίσης η Ώρα Πατρών καταγέλλει την Δημοτική Αρχή ότι στέκεται αμέριμνη μπροστά στα προβλήματα που ταλανίζουν τους εργαζόμενους, οι οποίοι, συν τοις άλλοις, βλέπουν καθυστερήσεις στους μισθούς τους.

«Η κατάσταση στην Μέριμνα είναι τεταμένη εδώ και καιρό λόγω διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα, όπου ο Δήμος Πατρέων ορίζει τα τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Όπως είδε το φως της δημοσιότητας "υπήρξε επεισόδιο όπου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, της Δημοτικής παράταξης Πελετίδη,  βιαιοπράγησε, χαστούκισε υπάλληλο του Ιδρύματος".
 
Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, στο χώρο κλήθηκε η αστυνομία και η δράστης προσπάθησε να απομακρυνθεί με το δίτροχο του συζύγου της.
 
Κατέληξαν στο τμήμα και ο δεχθείς την επίθεση εργαζόμενος δε θέλησε να προχωρήσει στη διαδικασία αυτοφώρου προκειμένου να μη στέρησει στο παιδί με αναπηρία τη μητέρα του.
 
Φαίνεται όμως, ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση σε βάρος της όπως ανέφερε ο πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημητρακόπουλος που συνόδευσε τον εργαζόμενο στο νοσοκομείο.
Ρωτάμε τον κ. Δήμαρχο αν όλα τα ανωτέρω που είδαν την δημοσιότητα είναι αληθή;
 
Αν είναι αληθή καταδικάζει το γεγονός και τι μέτρα σκέφτεται να πάρει για το μέλος της παράταξής του;
 
 
Γιατί δε συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο το έγγραφο που είχε αποστείλει από 17/7/23 το έγγραφο του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς το πρόβλημα εντοπίζεται στην καθυστέρηση της καταβολής της μισθοδοσίας του προσωπικού;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: