ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Κοσμοσυρροή στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Αϊβαλή!



Ακόμη 26 υποψήφιοι με τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων και την παράταξή του «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι»

Mε 26 υποψηφίους συνεχίζεται η ανακοίνωση υποψηφίων Συμβούλων για την παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Βασίλη Αϊβαλή. Ανάμεσά τους και ο Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός (MSc) – Σιδηροδρομικός Μηχανικός και Προϊστάμενος ΟΣΕ Πάτρας, Χρήστος Οικονόμου.

«Το ψηφοδέλτιό μας ενισχύεται, η παράταξή μας δυναμώνει και διαγράφει νικηφόρο πορεία» αναφέρει ο κ. Αϊβαλής υποδεχόμενους τους νέους υποψηφίους. «Άξιοι άνθρωποι από κάθε γωνιά της Πάτρας συμμαχούν για κάνουμε την Πάτρα, αντάξια της ιστορίας και των ανθρώπων της».

 

ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Η Ευγενία Αγγελοπούλου τελείωσε το εμπορικό λύκειο Πατρών και εργάστηκε ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

 

ΑΛΜΕΤΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Η Αναστασία Αλμετίδου (Νατάσσα) γεννήθηκε στην Κολονία της Γερμανίας το 1973. Ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη το 1978. Παντρεύτηκε τον Αναστάσιο Σώρρα και μετακόμισε στην Πάτρα το 1989. Απέκτησαν τρία παιδιά και επτά εγγόνια. Διαμένει στη Θέα Πατρών.

 

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Η Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου εργάζεται από το 2008 έως σήμερα σε ίδρυμα Α.Μ.Ε.Α ως επιμελήτρια – φροντιστής. Έχει επίσης εργαστεί ως πωλήτρια σε αλυσίδα με υποδήματα και ως εξωτερική συνεργάτης στο intrust real solutions σε ενοικιάσεις και πωλήσεις. Από 01/04/2016 έως και 31/05/2016 δραστηριοποιείται στην Μ.Κ.Ο. PRAKSIS στο πρόγραμμα rescue team in Lesvos island, παρέχοντας υπηρεσίες άμεσης υποστήριξης και ανθρωπιστικής βοήθειας στο νεοεισερχόμενο πληθυσμό στις παραλίες του νησιού και ως φροντιστής στο camp Μανταμάδος ασυνόδευτων ανηλίκων . Είναι μέλος της Ε.Ο.Δ. ( Ελληνική Ομάδα Διάσωσης) από τις 15/01/2014 και υπήρξε μέλος του Δ.Σ. για το έτος 2016.

Έχει παρακολουθήσει βασική εκπαίδευση σχολείου διάσωσης πάνω σε θέματα «Πρώτες βοήθειες-Πρακτική Μετεωρολογία-Προσανατολισμός-Επιβίωση-Τηλεπικοινωνίες-Κατασκευή κόμπων-Ναυαγοσωστικές διαδικασίες-Αντιμετώπιση Μαζικών Καταστροφών-Αεροδιάσωση-Οργάνωση Επιχειρήσεων». Είναι επίσης μέλος της Ε.Ε.Ε.Π.Φ. (Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας). Έχει συμμετοχές ως εκπαιδεύτρια σε σεμινάρια βασικής υποστήριξης ζωής και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. Επίσης έχει εκπαιδευτεί σε θέματα Δασοπροστασίας- Δασοπυρόσβεσης.

 

ΔΑΛΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Δημήτρης Δαλιάνης του Ελευθερίου γεννήθηκε το 1957 στον Πειραιά και είναι κάτοικος Τσελεΐκων Ρίου Αχαΐας.

Έχει σπουδάσει Marketing, Management, Management to management.

Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος T/Μ πωλήσεων σε Αιγαίον Κλωστοϋφαντήρια, ASICS Tiger, Zita Hellas, ως Διευθυντής καταστημάτων αυτοκινήτων σε Mercedes Benz, Renault, Toyota και Opel. Πλέον είναι σε διαδικασία συνταξιοδότησης. Είναι Γενικός Γραμματέας κοινότητας Τσελέϊκων Ρίου.

 

ΔΕΠΟΥΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Νίκος Δεπούντης γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στην Αγυιά της Πάτρας. Αποφοίτησε από το 13ο Γυμνάσιο και το 9ο Λύκειο Πατρών. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στις ΗΠΑ, στο πανεπιστήμιο Cleveland State University, Cleveland Ohio. Εργάστηκε ως Software Engineer στην Intracom Α.Ε. από το 1998 έως το 2004. Από το 2004 εργάζεται στην Cosmote Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε. ως Τηλεπικοινωνιακός Μηχανικός.

Έχει συνδικαλιστική δράση στο σωματείο εργαζομένων της Cosmote και είχε εκλεγεί στο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Πάτρας το 2017. Με τα κοινά ασχολείται επί 25 χρόνια στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς και Τερψιθέας από απλό μέλος στην αρχή, αργότερα ως Ταμίας, Γραμματέας και από το 2011 έως το 2018 ως πρόεδρος του Συλλόγου.

Εδώ και ένα χρόνο έχει εκλεγεί στη συντονιστική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ του Βορείου τομέα Πάτρας.

 

ΖΑΡΝΑΒΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Η Αγγελική Ζαρναβέλη γεννήθηκε στην Πάτρα με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία και μένει μόνιμα στην Πάτρα. Σπούδασε βρεφοκόμος παιδοκόμος στην Πάτρα και εργάστηκε στον τομέα της στον παιδικό σταθμό του Δήμου Αμφιλοχίας. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Έχει διατελέσει πρόεδρος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 55ο Δημοτικό Σχολείο στον Δήμο Αθηναίων. Είναι μητέρα ενός παιδιού.

 

ΚΟΥΝΑΒΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Νίκος Κουνάβης γεννήθηκε στη Κρήνη Πατρών. Είναι συνταξιούχος , τραπεζικός υπάλληλος της Εθνικής Τραπέζης και παντρεμένος.

 

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

Η Χαρά Κωστοπούλου γεννήθηκε και κατοικεί στην Κρήνη. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας με σπουδές στην κομμωτική τέχνη.

 

ΛΟΞΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης Λόξας ζει και εργάζεται στην Πάτρα. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΤΕΙ Πατρών απ’ όπου αποφοίτησε το 1998 και έκτοτε ακολούθησε την οικογενειακή επιχείρηση του αείμνηστου πατέρα του με κατάστημα ειδών θέρμανσης κλιματισμού ηλιακής ενέργειας σε επίπεδο εμπορίας και εγκαταστάσεων.

 

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Η Φωτεινή Λουκοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα και επί 30 χρόνια ζει στον Άγιο Βασίλη. Είναι ιδιωτική υπάλληλος, υπεύθυνη αγορών σε εταιρεία τροφοδοσίας.

 

ΜΕΡΛΙΓΚΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

Η Γιαννούλα (Άννα) Μερλίγκα γεννήθηκε στην Πάτρα. Εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος. Τώρα είναι συνταξιούχος. Είναι παντρεμένη με δυο παιδιά.

 

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΣΑΚΗΣ

Ο Σάκης Μιαούλης γεννήθηκε στον Κατσαρό Ηλείας. Ήταν μηχανολόγος στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης από το 1984. Έχει διατελέσει για 12 έτη Ταμίας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Υπαλλήλων. Είναι συνταξιούχος, εκλεγμένος στο Τοπικό Συμβούλιο Μιντιλογλίου. Έχει δυο παιδιά, την Αναστασία και τον Παύλο.

 

ΜΟΡΤΖΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η Βασιλική Μορτζάκη γεννήθηκε στην Πάτρα το 1995. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Δεμενίκων και σπούδασε Φιλοσοφία στη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών – Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως καθηγήτρια Φιλόλογος. Διαμένει στη Θέα Πατρών είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

 

ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Η Νικολέττα Νικηταρά γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στους Λειψούς. Ζει στην Πάτρα τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι ιδιωτική υπάλληλος, παντρεμένη και μητέρα πέντε παιδιών.

 

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Η Φωτεινή Νικολακοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα. Ζει στην Ελεκίστρα. Είναι παντρεμένη με δυο παιδιά.

 

ΞΥΠΟΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο Αντρέας Ξυπολιάς γεννήθηκε στην Πάτρα. Κατοικεί στο Ρωμανό. Είναι υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού, παντρεμένος με δυο παιδιά.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρήστος Β. Οικονόμου είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός (MSc) – Σιδηροδρομικός Μηχανικός και Προϊστάμενος ΟΣΕ Πάτρας. Γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε στην Πάτρα όπου σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο και εν συνεχεία ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αποκτώντας Master στο Project Management από το Πανεπιστήμιο του Brighton της Μεγ. Βρετανίας. Κατέχει διπλώματα και γνωρίζει άπταιστα  Αγγλικά, Ιταλικά και Γερμανικά. Το 2001 μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως Πολιτικός Μηχανικός στην Μύκονο με κατασκευές ιδιωτικών κατοικιών όπου και είχε την τύχη να συνεργαστεί και να γνωρίσει διάσημους αρχιτέκτονες όπως οι Santiago Calatrava, και Javier Barba. Από τον Οκτώβριο του 2003 εργάζεται στον ΟΣΕ Α.Ε. ως Μηχανικός και είναι Προϊστάμενος του Τμήματος Συντήρησης Πάτρας με αρμοδιότητα όλη την Πελοπόννησο. Ιδιαίτερη στιγμή στην σιδηροδρομική του καριέρα αποτελεί η δημιουργία του Προαστιακού σιδηροδρόμου Πάτρας. Είναι Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών (ΠΣΠΜ), μέλος του Project Management Institute (PMI), μέλος του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος  (ΣΕΚΕ), μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας ΤΕΕ από το 2014-2017, Πρόεδρος του Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων Ελλάδας Παραρτήματος Πάτρας (ΣΤΥΕ-Πάτρας 2017-2021) και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΟΣΕ Α.Ε. διατελώντας δυο φορές Γενικός γραμματέας, και μέλος Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις μεταφορές. Παράλληλα έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα κοινά τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε τοπικό. Είναι πατέρας τριών παιδιών, του Βασίλη της Εύχαρις και του Αλέξανδρου.

 

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Ο Διονύσης Παπακωνσταντινόπουλος είναι Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων (GARDIFF METROPOLITAN UNIVERSITY). Επαγγελματική εμπειρία: Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Ερευνάς-ΕΛΚΕ Πανεπιστήμιο Πατρών, Διαχείριση ερευνητικών προγραμμάτων, Διαχείριση Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών και Διδακτοριών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας του πανεπιστημίου Πατρών.

 

ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

Ο Αλέξης Παπαλεξόπουλος γεννήθηκε στην Κρυσταλλόβρυση Πατρών. Είναι αυτοκινητιστής, τα τελευταία εννέα χρόνια είναι εκλεγμένος σύμβουλος στο τοπικό συμβούλιο Βραχναιίκων. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Πολυτέκνων. Τώρα είναι στο Δ.Σ. του συλλόγου Πολυτέκνων.

 

ΠΕΝΤΕΣΚΟΥΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Παναγιώτης Πεντεσκούφης γεννήθηκε στην Πάτρα. Σπουδάζει στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και εργάζεται στον τομέα παραγωγής της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

 

ΡΙΤΣΙΚΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η Βασιλική Ριτσίκαλη γεννήθηκε στην Κρυσταλόβρυση Ν. Αχαΐας. Τα τελευταία 25 χρόνια ζει στην Οβρυά. Είναι πτυχιούχος κομμωτικής και σπουδάζει νοσηλευτική. Έχει διατελέσει μέλος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο Γυμνάσιο Οβρυάς. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

 

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Η Παναγιώτα (Τότα) Σταθοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα. Σπούδασε στην Αγγλία, αγγλική φιλολογία. Είναι μητέρα ενός παιδιού.

 

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Γιώργος Φιλιππόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1950. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός ΤΕ, εργάστηκε στην πολεμική αεροπορία ως πολιτικό προσωπικό και στη Νομαρχία Αχαΐας, στο Γραφείο Νομάρχη ως Γραμματέας Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νεολαίας και στον τομέα Πολιτικής Προστασίας και ΠΣΕΑ. Έχει εκλεγεί τρεις φορές Σύμβουλος Αρκτικού Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων.

 

ΦΡΟΥΝΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο Ανδρέας Φρούντας γεννήθηκε στην Πάτρα και κατοικεί στην Κρήνη Πατρών . Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Κουτρουμάνη και έχουν δύο παιδιά, τον Ιωάννη και τη Μαρία. Εργάστηκε στο Υπουργείο Οικονομικών από όπου και συνταξιοδοτήθηκε προσφάτως. Συγκεκριμένα υπηρέτησε στο ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδος και στην Κτηματική Υπηρεσία Αχαΐας. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Μεσσάτιδος, Αντιδήμαρχος Μεσσάτιδος Διοίκησης και Οικονομικών, Αναπληρωτής Δημάρχου Μεσσάτιδος, Αντιδήμαρχος Αποχέτευσης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Αντιδήμαρχος Βοηθός Δημάρχου. Είναι νυν Κοινοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Κρήνης. Επίσης είχε ασχοληθεί ενεργά με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Κρήνης καθώς και με την Κοινότητα Κρήνης ως Κοινοτικός σύμβουλος. ‘Έχει διατελέσει γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μεσσάτιδος και μέλος της συντονιστικής του Νότιου τομέα Πάτρας ΠΑΣΟΚ.

Προτάσσει την πεποίθησή του για ίση κατανομή των πόρων στους πρώην καποδιστριακούς δήμους και τις κοινότητες με στόχο την ενιαία προοπτική ανάπτυξης όλων των περιοχών του Δήμου Πατρέων.

 

ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

Ο Ζαχαρίας Χρήστου εργάζεται ως ΕΤΕΠ στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και παρέχει Υπηρεσίες Υποστήριξης Εργαστηριακών Μαθημάτων.

Ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές στο ΤΕΙ Αθήνας όπου έλαβε το πτυχίο του Πτυχιούχου Μηχανικού Έργων Υποδομής Τ.Ε. και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΑΠ (Περιβαλλοντική Διαχείριση Έργων Υποδομής και στην Διαχείριση Τεχνικών Έργων). Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Τεχνολόγων Μηχανικών (ΕΕΤΕΜ), του American Society Of Quality Control (A.S.Q.C), του American Society of Civil Engineers, του American Concrete Institute (A.C.I), του ASTM, της ΕΛ.Ε.Μ.Κ.Ε (Ελληνική Εταιρία Μη Καταστροφικών Ελέγχων), και του Ελληνικού Forum Ποιότητας.

Κατά την επαγγελματική του εμπειρία έχει διατελέσει Σύμβουλος Διαχείρισης και Ελέγχου Ποιότητας ως Ελεύθερος Επαγγελματίας, Επιθεωρητής ελέγχου ποιότητας έργων ΕΡΓΟΣΕ, Υπεύθυνος Μηχανικός Ποιοτικού Ελέγχου εργολάβων και υπεργολάβων της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. καθώς και ως Επιθεωρητής Συστημάτων Ποιότητας (9001), Περιβαλλοντικής Διαχείρισης(14001), Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (OHSA 18001 – ISO 45001), CE και εργαστηρίων Δομικών Υλικών. Είναι ιδρυτικό Μέλος του Συνδυασμού ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, το 2019 και εκλεγμένος Κοινοτικός Σύμβουλος Αραχωβίτικων με τον συνδυασμό Αραχωβίτικα – Όλοι Μαζί.

 

ΨΥΛΛΙΑ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Ψυλλιά γεννήθηκε στην Πάτρα, κατοικεί στη Θέα και είναι 21 ετών. Είναι απόφοιτος του Δημοσίου ΙΕΚ με ειδικότητα βοηθός βρεφονηπιοκόμων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: