ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Εναρκτήρια επίσκεψη Νίκου Κοτρωνιά στην Π.Υ.

Αν και το ημερολόγιο δείχνει τα τελευταία του καλοκαιριού, εντούτοις η πραγματικότητα είναι πως ζούμε καλοκαιρινό κλίμα, αλλά παράλληλα προεκλογικό, αφού σε μόλις ένα μήνα και κάτι θα προσέλθουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το Istologio G. Mosxou ευθυγραμμιζόμενο ανοίγει από σήμερα τον χώρο του στους φίλους αναγνώστες της ενημέρωσης, κλείνοντας παράλληλα το κεφάλαιο του Καλοκαιριού 2023.

------------οοοοοο------------ 

 


«Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει χρέος σε άμεση συνεργασία με Δασαρχείο, Π.Υ, Πολιτική Προστασία και ΕΛΑΣ δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στην πρόληψη των καταστροφών», δήλωσε


«Θεωρώ πως η τοπική αυτοδιοίκηση έχει χρέος σε άμεση συνεργασία με το Δασαρχείο, Π.Υ, Πολιτική Προστασία και ΕΛΑΣ δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στην πρόληψη των καταστροφών», ανέφερε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης του Κ. Καρπέτα, κατά την ενερκτήρια επίσκεψή του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στους συντελεστές της.

Ο Νίκος Κοτρωνίας (υποστράτηγος ε.α) και υποψήφιος της Π.Ε. Αχαΐας του συνδυασμού "Μαζί Αλλάζουμε" του Κ. Καρπέτα συναντήθηκε με τον υποστράτηγο Νίκο Ρουμελιώτη, Συντονιστή Πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίου καθώς επίσης με τον διευθυντή και το προσωπικό της ΕΜΑΚ και τους εποχικούς πυροσβέστες.

Με την ευκαιρία δήλωσε τα εξής:

«Τη φετινή χρονιά η χώρα μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Ε.Ε και της Μεσογείου με τις περισσότερες και μεγαλύτερες δασικές πυρκαγιές. Οι συγκλονιστικές εικόνες με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές να δίνουν την μάχη με τις φλόγες, έδειξε, για άλλη μια φορά, πως αξίζουν τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη όλης της κοινωνίας.

Θεώρησα χρέος μου, την πρώτη επίσκεψη μου ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος να την κάνω στην Π.Υ για να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της, για τις μάχες που δίνει ,κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες, προκειμένου να σώσουν ανθρώπους ,περιουσίες και περιβάλλον.

Να τονίσουμε στους κύριους του επιτελικού κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης, να κάνουν τα αυτονόητα, προκειμένου να δοθούν άμεσες λύσεις στα αιτήματά τους για προσλήψεις προσωπικού, ενίσχυση υλικοτεχνικού υλικού και την ατέλειωτη απλήρωτη υπερεργασία.

Θεωρώ πως η τοπική αυτοδιοίκηση έχει χρέος σε άμεση συνεργασία με το Δασαρχείο, Π.Υ, Πολιτική Προστασία και ΕΛΑΣ δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στην πρόληψη των καταστροφών:

1. Κατασκευή οδών διαφυγής και αντιπυρικές ζώνες σε οικισμούς που συνορεύουν με δασικές περιοχές, παρακάμπτοντας κάθε γραφειοκρατία, (υπάρχουν σχετικά αιτήματα που κανείς για χρόνια δεν απαντά).

2. Κατάρτιση τοπικών σχεδίων σε επικίνδυνες περιοχές ,προκειμένου να γνωρίζει ο καθένας ότι απαιτείται όταν χρειαστεί.

3. Πραγματοποίηση σχετικών ασκήσεων με την συνεργασία των τοπικών αυτοδιοικητικών.

4. Ανάθεση αρμοδιοτήτων σε ανθρώπους με ικανότητες και σχετική εμπειρία του αντικειμένου και όχι κομματικής προϋπηρεσίας».

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: