ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Δώδεκα ακόμη υποψήφιοι Σύμβουλοι μαζί του!

 

Με τον Βασίλη Αϊβαλή και την «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι»

 Δώδεκα ακόμη υποψηφίους Συμβούλους ανακοινώνει η παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Βασίλη Αϊβαλή.

«Καλωσορίζουμε άλλους δώδεκα άξιους υποψηφίους στο συνδυασμό μας. Πολίτες με ενεργό συμμετοχή στα κοινά, με προσφορά και με βαθιά γνώση των κατά τόπους προβλημάτων της Πάτρας» αναφέρει ο Βασίλης Αϊβαλής. «Η παράταξή μας αγκαλιάζει όλη την πόλη, όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς κλάδους, όλες τις γειτονιές, τις συνοικίες και τις κοινότητες που θα βρουν στην Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι” τη δική τους φωνή».

 

ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

 

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1971 και κατοικεί στα Βραχναίικα Πατρών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ Πάτρας και δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών. Έχει διατελέσει Πρόεδρος στην Πολιτιστική Δράση ΔΕ Βραχναιίκων και Γραμματέας στην Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης – Διάσωσης Βραχναιίκων. Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Γούτα και έχουν δύο παιδιά.

 

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ο Αναστάσιος Λαμπρόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι οδηγός αστικού λεωφορείου. 

 

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος του Σωτηρίου γεννήθηκε στην Πάτρα. Εργάζεται ως αυτοκινητιστής (ταξί).

 

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Ο Δημοσθένης Λαμπρόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα. Τελείωσε το Τεχνικό Λύκειο και εργάζεται ως υδραυλικός. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αργυράς. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί.

 

ΛΑΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ο Ηλίας Λάτσης γεννήθηκε και ζει στην Πάτρα. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος, μηχανικός αυτοκινήτων. Είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στα Βραχναίικα. Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά.

 

ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Η Παναγιώτα (Νότα) Μελισσαροπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα το 1983 και κατοικεί μόνιμα στα Βραχναίικα εδώ και 25 χρόνια. Τελείωσε το Αρσάκειο και φοίτησε στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πατρών.

Παράλληλα με τις σπουδές της, δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα των ακινήτων, στην οικογενειακή επιχείρηση "Εθνική Μεσιτική", την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Επιπλέον είναι ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος τυχερών παιχνιδιών στο κέντρο της Πάτρας.

 

ΜΠΑΣΚΟΥΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο Ανδρέας Μπασκούτας γεννήθηκε στα Αργυρά. Είναι υπάλληλος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, εν ενεργεία Πρόεδρος της Κοινότητας Αργυρά και επί 13 χρόνια Πρόεδρος. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

 

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι υδραυλικός. Είχε διατελέσει γενικός γραμματέας, αντιπρόεδρος και μέλος του Συλλόγου Υδραυλικών Πάτρας, Αντιπρόσωπος των υδραυλικών Πάτρας στον ΟΕΒΣΝΑ και Αντιπρόσωπος ΟΒΥΕ. Είχε διατελέσει έξι χρόνια Πρόεδρος στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αργυρών.

 

ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

Ο Αλέξιος Παπαρρηγόπουλος του Παναγιώτη έχει γεννηθεί στα Αργυρά Πατρών. Έχει τελειώσει Τεχνική Σχολή Ηλεκτρολόγων. Είναι συνταξιούχος. Ήταν πρόεδρος της τοπικής ομάδας στην Αργυρά στο ποδόσφαιρο. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

 

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

Ο Φώτης Σαραντόπουλος γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1952. Είναι συνταξιούχος δικαστής, παντρεμένος με την Ιωάννα Βλαβιανού, πρώην Υποθηκοφύλακα Βάρδας. Έχουν μια κόρη και τέσσερα εγγόνια, όλοι δημότες Βραχναιίκων. Είναι πρώην μέλος της διοίκησης της Ενώσεως Δικαστών-Εισαγγελέων, πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πατρέων, πρώην αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Δήμων «Κλεισθένης».

 

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης Σπηλιόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, στις τεχνικές εργασίες. Επί 15 χρόνια ήταν υπεύθυνος γραφείου σε συνεργείο αυτοκινήτων. Τώρα είναι ιδιωτικός υπάλληλος, τεχνικός σε κατασκευαστικά μηχανήματα. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Vespa Αχαΐας.

 

ΦΕΡΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Παναγιώτης Φερτάκης γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ταμίας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αργυράς. Είναι παντρεμένος και έχει παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: