ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Ο Αλ. Τσίπρας μιλά στην Πάτρα, στις 20 Απριλίου


Θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο Γήπεδο του «Απόλλωνα»

Στις 7 η ώρα το απόγευμα του Σαββάτου Λαζάρου, τις 20 Απριλίου, θα μιλήσει σε συγκέντρωση Πατρινών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όπως έγινε γνωστό από την πλευρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας. 


Αντικείμενο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού θα είναι η ενημέρωση του δημοκρατικού κόσμου για την προσπάθεια που γίνεται σε ευρωπαϊκό, αλλά και σε ελλαδικό επίπεδο για την αναστολή της αύξησης του νεοφασιστικού στοιχείου, μέσω των Ευρωεκλογών, που ζητά να αλλάξει τον πολιτικό χάρτη της Ευρώπης και να επιβάλλει τις θέσεις ακραίων κυβερνήσεων, κυρίως του Βίσεγκραντ (Ουγγαρία, Αυστρία, Πολωνία κλπ).  

Δηλαδή αυτές, οι οποίες καλλιεργούν την ξενοφοβία, τον ρατσισμό, την περιστολή δημοκρατικών δικαιωμάτων, εκμεταλλευόμενες τον φόβο εισβολής μεταναστών στην γηραιά ήπειρο, αλλά κυρίως επιδιώκουν να μην υποχρεωθούν να μετάσχουν στον  διαμοιρασμό των υφισταμένων μεταναστών.

Όπως είναι γνωστό πια, επικεφαλής αυτής της  αντιδημοκρατικής και ανθελληνικής προσπάθειας είναι ο υποψήφιος για την προεδρία του  Ευρωκοινοβουλίου κ. Βέμπερ, προέδρου του ΕΛΚ, που στο παρελθόν, όταν η χώρα μας θαλασσοπνιγόταν τους πρώτους μήνες εγκατάστασης της Αριστερής κυβέρνησης, έχει ταχθεί κατά της Ελλάδας, της οποίας ζήτησε την έξοδο από την ΕΕ και υπέρ της επιβολής ισχυρών όρων. Μάλιστα ο κ. Βέμπερ τυγχάνει της υποστήριξης της ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη, που είναι μέλος του ΕΛΚ.

Σο πλαίσιο της πολιτικής ομιλίας που θα απευθύνει  κατά την εκδήλωση  στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα, ο Πρωθυπουργός θα αναφερθεί στην Προοδευτική Συμμαχία, της οποίας τα θεμέλια μπήκαν το περασμένο Σάββατο 6 Απριλίου με την επιτυχημένη συνάντηση των ρευμάτων του Σοσιαλιστικού χώρου με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο τεράστιων διαστάσεων ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου, ενώ χθες δόθηκαν στην δημοσιότητα τα 272 ονόματα της Εκλογικής Επιτροπής.

Σε αυτήν μεταξύ των 272 που υπογράφουν αναφέρονται και τα ονόματα πολιτών της περιοχής μας, όπως:

Σία Αναγνωστοπούλου, Μαρία Αντύπα, Μιχ. Σιδηρόπουλος, Κ. Βουκελάτος, Παν. Ερμείδης, Μήτσος Παλαιολογόπουλος κια Νίκος Μπελογιάννης.
  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Προοδευτική Συμμαχία: Οι 272 της Εκλογικής Επιτροπής


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: